2777
2789
عنوان

دل و روده لپ تاپ بیچارم 😥+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 36 پست

عین عموی منه تو زمان یک هفته ای ک بعد عروسی مرخصی بود زن عموم و بلایی ب سرش اورد میخواست طلاق بگیره 

دل و روده تمام وسایل برقی رو میکشید بیرون بعد بلد نبود جابندازه کل جهیزیه زن عمومو پوکوند😂😂😂😂😂😂😂

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عین عموی منه تو زمان یک هفته ای ک بعد عروسی مرخصی بود زن عموم و بلایی ب سرش اورد میخواست طلاق بگیره& ...

نه دیگه ازون جرات ها نداره منو خوب میشناسه اینم یه گوشه سالها حکم مرده داشت برا همین اجازه کالبد شکافی دادم 😁

شوهرم بچگی هاش معروف بوده به خرابکار 😂

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
نه دیگه ازون جرات ها نداره منو خوب میشناسه اینم یه گوشه سالها حکم مرده داشت برا همین اجازه کالبد شکا ...

حالا تو بیا ی کار کن این ک معلومه دیگه درست نمیشه 

😈😈😈😈اگه نتونست درستش کنه بشین گریه کن خودتو بزن عذا بگیر ک وای لپ تابم لپ تاب نازنینم گنجینه خاطراتم و خراب کردی و حالا چیکار کنم و باید یکی برام بخری خلاصه دیگه خودت بش اب و تاب بده 

لپ تاب نوتم مبارک از الان برو ببینم چیکار میکنی ماشالله😂

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...

تبدیلش میکنه به رادیو حالا ببین 😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

وای لب تاپ منم شیکسته تموم عکسامون تو اون بودش نگه داشتمش ببینم میشه عکسارو یرداشت ازش یا ن😣

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
حالا تو بیا ی کار کن این ک معلومه دیگه درست نمیشه  😈😈😈😈اگه نتونست درستش کنه بشین گریه کن خ ...

من نیازی نیست ازین بازیا در بیارم خودش تو اولین فرصت میخواد برام بخره، فعلا داره چک های خونه منو پر میکنه 😁

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️