2777
2789
اخه بازم باید سرخ کنم 

من خودم‌کم کم میریزم روغنو چون اینجوری زیاد بریزی همش جذبش میشه و خیلیی چرب میشه

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیب زمینی؟ ما نمیزنیم من خودم تا الان درست نکردم مامانم درست میکنه ماهم میریم میخوریم😂تازه ی قاب ...

اکثر خانما سیب زمینی هم میریزن توش 

اصن کلا شخصیت این غذارو زیر سوال میبرن 🤤😥😂

نوووش جانتون خییلی خوشمزه است منم خیلی دوست دارم

🧸🤎

منم هربار میام خونه مامانم بشوخی میگم اگه اصرار کنی شامو میمونم اکه ن ک میرم خونمون😂😂

من بیشتر موقع ها میگم من برم ک شوهرم تنهاست  ولی تا شام نخورم تکون نمی‌خورم😅😅😅

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
امشب معلوم نیس چی بزارم. دیشب اینموقع قورمه داشت میپخت رو گاز😕😕😕😕😕

ما قورمه رو یه هفته میخوریم چراااا پس 😑🤔🤔🤔

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
ب من باشه من تا ی ماه هم میخورم ولی اقای خونه ی وعده بعدش رو بزور میخوره

چه لوووووس شدن مردااا 

بخدا سخت تر از چی بپوشم 

چی بپزمه 😣

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
چه لوووووس شدن مردااا  بخدا سخت تر از چی بپوشم  چی بپزمه 😣

اره بخدا..ی دغدغه ی اساسی شده بره من...حالا من چن روز برم خونه مامانم اومدنی مادرشوهرم میگه خدا خیرت بده چجوری اینو تحمل میکنی چقد بدغذاس هیچی نمیخوره😕😕😕😕

بعد از چند ماه دوری از نی نی سایت باز اومدم😃
اره بخدا..ی دغدغه ی اساسی شده بره من...حالا من چن روز برم خونه مامانم اومدنی مادرشوهرم میگه خدا خیرت ...

😂😂😂😂😂 

منم بد غذام غذاهایی که میخورم خیلی محدوده خیییییییییییییلییییییییی 🤦🏻‍♀️😁