محدثه_مامان مدیر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 2805 عنوان نظرتون چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 17 پست دقت کنید هاله مشخصه کمتر از۵ دقیقه افتادواخ کمرم شکستیک روز از موعدم گذشتهدوستداشتید میتونید تاپیکای قبلیمو ببینینماه پیش هم بی بی چکام مثبت بود جواب ازمایش مشکوک به بارداری ولی پریود شدمخدایا این دفعه خوشحالم کن بالاخره مامان شدم😍 1398/09/19 | 18:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محدثه_مامان مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 2805 چند روز صبر کن دوباره تست کن پررنگتر شد ازمایش خون بده ماه پیش خیلی پررنگتر بود دوستداشتی تاپیکامو ببینخداکنه این ماه جواب بگیرم بالاخره مامان شدم😍
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 الان اینکه اصلا معلوم نیست چرا گلم توجه کنی ی هاله کمرنگ داره دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
محدثه_مامان مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 2805 الان اینکه اصلا معلوم نیست چون کمرنگه و خوب عکس نتونستم بگیرم کمرم درد گرفتتوی تاپیکای قبلیم مشخصه ببینشون بالاخره مامان شدم😍