2777
2789

بد نیست ی مرجع کامل داشته باشیم از دکتر زنان هایی که عالی بودن یا اینکه خیلی ازشون ناراضی بودیم ! خیلی بهمون میتونه کمک کنه !

من خودم دکتر الهه رنجبران بیمارستان محب مهر تهران برای ویزیت رفتم تازگی هم اخلاقشون خوبه هم دانششون به نظر خوب میاد ! برا زایمان و مسائل جدی پیششون نرفتم یعنی پیش نیومده که برم فقط پاپ اسمیر رفتم !

بهترین پزشک زنانی که میشناسم دکتر مرتضی نعیمی هست البته که سنشون بالاست و فقط سزارین میکنن ولی کارشون عالیه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

من تهرانم، منیره اخلاق نجاتو دوس داشتم

مطبش ولنجکه ولی چون بیمارستانای طرف قراردادمون نمیره 

برا همین عوضش کردم

الانم پیش مریم ملکی میرم‌تو ستارخان ایشونم فوق العادس

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
من تهرانم، منیره اخلاق نجاتو دوس داشتم مطبش ولنجکه ولی چون بیمارستانای طرف قراردادمون نمیره  ...

مطبشون شلوغه ؟

موافق زایمان طبیعی هستن یا سزارین ؟

میذارن پدر در مراحل زایمان و یا حتی داخل مطب پیش دکتر بیان ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر ظهیری تورشت اصلا خوب نیست با اینکه اسم درکرده 

ولی اصلا وقت نمیزاره و پول پرسته چندتا چندتا باهم میبینه  جلو ۴-۵نفر باید مشکلت رو ببینی اصلا گوش نمیده چی میگی تقریبا سرپایی ویزیت میکنه 

لحن خودش و دستیارهاش خیلی بده وتوهین امیز.... 

هربار بری مطبش حداقل ۴_۵ساعت الاف میشی اخرشم بدو بدو میبینه ....

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

من بندرعباسم.دکتر گیتا ذوالفقاری خیلی خوبه.البته دکتر عزیزی هم هست که خیلی عالیه بیشتر برای نازایی

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
دکتر ظهیری تورشت اصلا خوب نیست با اینکه اسم درکرده  ولی اصلا وقت نمیزاره و پول پرسته چندتا چند ...

وای مگه میشه !!!!!!

پس چرا اینهمه شلوغه ؟

کی حاضر میشه اینجوری ویزیت بشه جلو هزار نفر بعدم با هاش بی احترامی کنن !!!

دکتر خوب تو شهرتون نمیشناسید ؟ الان پیش ایشون میرید هنوز یا عوض کردید دکترتونو ؟

من بندرعباسم.دکتر گیتا ذوالفقاری خیلی خوبه.البته دکتر عزیزی هم هست که خیلی عالیه بیشتر برای نازایی

خودتون با کدوم زایمان کردید ؟ از همه چی راضی بودید ؟ خداروشکر

من از دکتر نیلا طبسی خیلی راضی بودم. بسیار خوش اخلاق و با حوصله هستن. با تجربه و بسیار محتاط و کم ریسک تو بارداری های پر خطر هستن. پولکی هم نیست. همیشه هم در دسترس هستن و تلفنشون رو جواب میدن. تو بیمارستان آزیتا و محب مهر هم ویزیت میکنن.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
بله  

مطبش  که شلوغه، سونو داخل مطب دارن‌خودشون، بیشتر طرفدار طبیعی هس تا سزارین، دستمزد جدا نمیگیره برای زایمان، اینکه در حین زایمان اجازه میده همسرت باشه رو‌ نمیدونم اما تو مطبش برای معاینه وسونو و...بله اجازه میده، فوق العاده مهربونه و کلی از استرست‌کم میکنه هر دفعه که میری ، بیمارستانای اقبال، پیامبران، آتیه و تندیس جردن هم زایمان میکنه

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

طوبی موقر مقدم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دکتر مژگان کرم نیای فر 

من واسه مراقبتهای بارداری پیششون میرفتم 

خیلی اروم و مهربون و عالی و باتجربه 

فقط نشد واسه زایمان پیششون باشم (با بیمه تکمیلیمون به مشکل خوردیم مجبور شدم بیمارستانم رو عوض کنم) 

مطب ندارن و تو بیمارستان صارم هستن

واسه زایمانم رفتم بیمارستان مادران با دکتر شهروز عبدالملکی

زایمانم عالی بود 

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤