2777
2789
عنوان

چرا از ریخت خودم بدم میاد😕😬

618 بازدید | 81 پست

چرا خیای بیشتر از سنم وکفتال تر نشون میدم.. مرده شور این قیافه رو ببره... چقد شبیه مادربزرگ مادرمم ینی پیر بشم انقد زشت میشم... یا خدا.... چیکار کنم بنظرتون؟ فامیلی مادرم اکبرزادس

تو روستای پدریشون به دماغ های گرد و گنده و پوست بد، کلا قیافه زشت معروفن وقد کوتااااه

😕😕😕😕😬😬😬😬😬تف بهشون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

😳عجب

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥

بگیم کو کو یا زوده؟ 

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
بگیم کو کو یا زوده؟ 

بگو ۱۲۳

کوووووووووووکووووووووووکووووووو

کو#  

دانی که چرا سر نهان با تو نگویم؟/طوطی صفتی طاقت اسرار نداری😏shabnamtala@ من یه کاربر گوگول مگووووولم😋د😁😃😐😑 ؟😴سایتو💣 خالی کن😐می خوام🤞🏻تی بکشم🚱(کپی شده*) کابر قدیمی ام به همین سوی چراغ  قسم😐♥*•♫.•*♥♥*• گوجهــــــــــــــــــــــــــــسبز .•*♥♥*•♫.•*♥

بذار دیگه

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

وای چ خنده دار تعریف کردی ولی مطمئنم اینجوری نیس اعتماد ب نفست پایینه یکم ب خودت برسی همه چی درست میشه

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
شما شمالی بودین؟

نچ من جنوبیم😊

2790
2778
2791
2779
2792