2752
2734
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731
یکی یخنی پلوی درگزی... یعنی میمیییییری براش.. اصلش با گوشت لخمه اما من با همه چی درست میکنم... باران ...

وای دومی چقدر وسوسه انگیز هست جفتش رو امتحان میکنم خواهری

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
عزیزم من از کاربر های قدیمی پاپیون هستم

ا خوشبختم خیلی برنامه خوبی هست


قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
وای دومی چقدر وسوسه انگیز هست جفتش رو امتحان میکنم خواهری

تست کن. پشیمون نمیشی. خوشمزه بود دعام کن😍😍😍یه بوسم برام بفرست😁😁😁 دومی و خودمم ازدوستم یاد گرفتم. محشره

مهمترين عاملي كه با عث بد مزه شدن مرغ ميشه عدم شستشوي تميز اوليه است.

اول مرغ رو بايد تميز بشوري

خصوصا محل تجمع خونمردگي ران و سينه كه توي ران بيشتره

منظورم قسمت بالاي ران هست 

اما دستور مرغ بسيار خوشمزه و تخصصي من

براي پختن مرغ اول سر بال و گردن رو نبايد مصرف كني

يك پياز متوسط رو رنده مي كنيم 

با حدود سه قاشق روغن سرخ كردني شروع به سرخ كردن مي كنيم

به مجرد اينكه كمي حالت پختگي گرفت زرد چوبه به روغن پياز اضافه مي كنيم و چند دقيقه سر تفت مي ديم

مرغ ها رو وارد مي كنيم و به اندازه دو دقيقه تفت مي ديم ( هدف اينه كه رنگ و طعم زردچوبه وارد بافت مرغ بشه )

بعد با توجه به غلضت رب يك يا دو قاشق رب اضافه مي كنيم و همراه مرغ تفت مي ديم. بايد شعله كم باشه تا رب نسوزه و صرفا در روغن حل بشه

يك يا دو حبه سير رو بهش اضافه مي كنيم (رنده نشده)

آ ب جوش رو آنقدر اضافه مي كنيم تا سطح مرغ رو بگيره 

يك هويچ را پس از پوست گرفتن به صورت حلقه اي در آورده و اضافه كنيد(هويچ مي تواند انتخابي باشد)

شعله رو متوسط كرده و كاري بهش نداريم

ادويه اضافي مثل فلفل سياه هم در اين مرحله اضافه كنيد

ممكنه يك بار ديگه بهش آب اضافه كنيد

بيست دقيقه قبل از سرو غذا نمكش رو بچشيد و اگر نياز داشت اضافه كنيد

ده دقيقه قبل از سرو زعفران رو توي يك استكان حل كنيد و روي كتري در حال جوش قرار بديد و تا دم بكشه

قبل از سرو ميزان سس باقيمانده را از نظر حجم مي تونيد تنظيم كنيد به طوريكه اگر مقدار آب مرغ يه ذره زياد بود شعله رو زياد كنيد تا به مقدار دلخواه برسه

اگر مقدار سس كم بود كمي آب جوش اضافه كنيد

3تا5دقيقه قبل از سرو غذا زعفران رو اضافه كنيد و شعله رو تا حدي كم كنيد كه تقريبا از جوش بيافته

در زمان سرو ابتدا مرغ ها را توي ديس بچنيد و بعد سس را روي آن اضافه كنيد

مزه ، طعم و بوي اين مرغ تضميني است

بعضي از خانومها كه سليقه بيشتري به خرج مي دن مقداري مغز بادام را خيس كرده و كمي با زرشك سر تفت داده و به عنوان تزئين استفاده مي كنند


سلامت و رضايت شما افتخار من است.متخصص طب سنتي
تست کن. پشیمون نمیشی. خوشمزه بود دعام کن😍😍😍یه بوسم برام بفرست😁😁😁 دومی و خودمم ازدوستم یاد گرفت ...

حتما گلی 

معلومه عالی میشه چون من ماهی رو. اینجوری میپزم خیلی باحال میشه ادویه البته نمک فلفل زردچوبه پودر سیر گاهیم کاری میزنم پیازم خورد میکنم با آب لیمو باهم مزه دار میکنم یکم ممیمونه بعد اینجوری که گفتی سرخ میکنم برات صلوات فرستادم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
حتما گلی  معلومه عالی میشه چون من ماهی رو. اینجوری میپزم خیلی باحال میشه ادویه البته نمک فلفل ...

الهی عزیزم. فدای دل مهربونت😍😍😍مرسیییی... 

مزه دارکردنش کلا دست خودته گلم. باهرچی عشقته میتونی مزه دارکنی. منم ماهی و تست میکنم اینجوری ببینم چجوری میشه

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز