مهمترين عاملي كه با عث بد مزه شدن مرغ ميشه عدم شستشوي تميز اوليه است.
اول مرغ رو بايد تميز بشوري
خصوصا محل تجمع خونمردگي ران و سينه كه توي ران بيشتره
منظورم قسمت بالاي ران هست
اما دستور مرغ بسيار خوشمزه و تخصصي من
براي پختن مرغ اول سر بال و گردن رو نبايد مصرف كني
يك پياز متوسط رو رنده مي كنيم
با حدود سه قاشق روغن سرخ كردني شروع به سرخ كردن مي كنيم
به مجرد اينكه كمي حالت پختگي گرفت زرد چوبه به روغن پياز اضافه مي كنيم و چند دقيقه سر تفت مي ديم
مرغ ها رو وارد مي كنيم و به اندازه دو دقيقه تفت مي ديم ( هدف اينه كه رنگ و طعم زردچوبه وارد بافت مرغ بشه )
بعد با توجه به غلضت رب يك يا دو قاشق رب اضافه مي كنيم و همراه مرغ تفت مي ديم. بايد شعله كم باشه تا رب نسوزه و صرفا در روغن حل بشه
يك يا دو حبه سير رو بهش اضافه مي كنيم (رنده نشده)
آ ب جوش رو آنقدر اضافه مي كنيم تا سطح مرغ رو بگيره
يك هويچ را پس از پوست گرفتن به صورت حلقه اي در آورده و اضافه كنيد(هويچ مي تواند انتخابي باشد)
شعله رو متوسط كرده و كاري بهش نداريم
ادويه اضافي مثل فلفل سياه هم در اين مرحله اضافه كنيد
ممكنه يك بار ديگه بهش آب اضافه كنيد
بيست دقيقه قبل از سرو غذا نمكش رو بچشيد و اگر نياز داشت اضافه كنيد
ده دقيقه قبل از سرو زعفران رو توي يك استكان حل كنيد و روي كتري در حال جوش قرار بديد و تا دم بكشه
قبل از سرو ميزان سس باقيمانده را از نظر حجم مي تونيد تنظيم كنيد به طوريكه اگر مقدار آب مرغ يه ذره زياد بود شعله رو زياد كنيد تا به مقدار دلخواه برسه
اگر مقدار سس كم بود كمي آب جوش اضافه كنيد
3تا5دقيقه قبل از سرو غذا زعفران رو اضافه كنيد و شعله رو تا حدي كم كنيد كه تقريبا از جوش بيافته
در زمان سرو ابتدا مرغ ها را توي ديس بچنيد و بعد سس را روي آن اضافه كنيد
مزه ، طعم و بوي اين مرغ تضميني است
بعضي از خانومها كه سليقه بيشتري به خرج مي دن مقداري مغز بادام را خيس كرده و كمي با زرشك سر تفت داده و به عنوان تزئين استفاده مي كنند