2777
2789
عنوان

قفل کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 15263 بازدید | 23 پست

منم لایک کنید خواهش بیام بخونم

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
هفت تا مبین یعنی هفت تا یس

نه یس رو ی بار میخونی.تو 7 تا آیه کلمه مبین داره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من منتظرم پس.🙏

چشم.بپرسم خبرمیدم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
من منتظرم پس.🙏

وای چقدر گشتم دنبالتون.چقدر عذاب وجدان گرفتم ک منتظرتون گذاشتم.

عزیزم ی نخ محکم بردار(نخ نوارپرده یا نخ شیرینی)

رو ب قبله با وضو.یکبار سوره یس رو ب نخ بخون.هر وقت رسیدی ب کلمه مبین ی گره بزن ک میشه7تا.نخ رو ببند ب کمر زن باردار و ی قفل کوچیک هم بزن.قفل رو نباید باز کنه.حتی وقت استحمام.سند و منبعی برای این کار پیدانکردم عزیزم.اما خوب قرآن خوبه.

بیشتر توصیه شده ب خواندن سوره حجرات برای جلوگیری از سقط.

عاقبتتون خیر باشه ان شاءالله.

بازم شرمنده ک دیر شد.پرسیدم اما متاسفانه گمتون کردم

وای چقدر گشتم دنبالتون.چقدر عذاب وجدان گرفتم ک منتظرتون گذاشتم. عزیزم ی نخ محکم بردار(نخ نوارپرده ی ...

سلام عزیزم زن باردار خودش میتونه اینکار رو انجام بده؟ قفل رو چجوری بزنم به نخ ببندم ب کمر اگه هستی ممنون میشم جواب بدی

سلام عزیزم زن باردار خودش میتونه اینکار رو انجام بده؟ قفل رو چجوری بزنم به نخ ببندم ب کمر اگه هستی م ...

سلام عزیزم.سوره حجرات رو زیادبخونید.

گفتم ک برای این کار منبع وسندموثقی ندیدم.

ممنون عزیزم التماس دعا ان شاالله حاجت روا شی

عاقبت بخیربشی گلم

گلم خودت تو خونه میتونی بخونی.یس رو باید ب ی نخ محکم بخونی و 7تا مبین رو گره بزنی بعد هم دور کمر قفل ...

سلام خوبین؟من حامله ام کمرمو قفل کردم ،الان متوجه نشدم که نخ پاره شده باید چیکارکنم؟