2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزززم 😔😔😔😔تب خیلی بده

خیلییییی الان دوشبه تب داره من نخوابیدم جرات نمیکنم دست هیچکس حتی شوهرم هم بسپارمش یکم استراحت کنم حساسم خیلی 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
دکتر بردی عزیزززم  تب نشونه مقابله بدن با مریضیه

آره گلم امروز بردمش پیش متخصص گفت یک سرماخوردگی ویروسی ... با اینکه دوماهه از خونه بیرون نرفتم از ترس همین ویروس ها نمیدونم از کجا گرفته بچه م ... الان خداروشکر تبش اومده پایین دعا کنین دیگه بالا نره😟😟😟

آره گلم امروز بردمش پیش متخصص گفت یک سرماخوردگی ویروسی ... با اینکه دوماهه از خونه بیرون نرفتم از تر ...

عزیزز دلم اصلا ربطی به بیرون بردن نداره 

منم دخترمو ۱ ماه از خونه نبردم بیرون ولی همین چند روز پیش مریض شد 

ویرووس که میاد تو هوا پخشه بنظرم همه رو‌میگیره لعنتی

عزیزز دلم اصلا ربطی به بیرون بردن نداره  منم دخترمو ۱ ماه از خونه نبردم بیرون ولی همین چند روز ...

درسته گلم ولی خب گفتم کمتر تو شلوغی و هوای آلوده باشه بهتره  من فوبیای آنفولانزا گرفتم به شدت میترسم وسواسی شدم شوهرم بنده خدا از سرکار میاد میگم تو حیاط لباس هاتو دربیار سریع برو حمام ... دخترت چند وقتشه؟ الان بهتره؟