2777
2789
عنوان

میشه کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 19 پست
ممنون واقعا😐 میشه توهین نکنی

نه عزیزم توهین نیس

من بگم یه خوراکی رو دوس ندارم توهینه؟

خب اینم ندوست😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه عزیزم توهین نیس من بگم یه خوراکی رو دوس ندارم توهینه؟ خب اینم ندوست😐

باشه😐

من خودم اهل این شهر نیستم اصالتم مال شهر دیگه‌ایه

فقط چند سالیه اینجا سکنم

ولی واقعا مردم خیلی خوب و با جنبه‌ای داره

خیلی خیلی مواظبن که به کسی تو شهرشون بد نگذره و هوای مسافر رو خیلی دارن

درسته همه جا خوب بد داره ولی خدایی من مردم خوب بیشتر دیدم

دلم میسوزه وقتی ببینم جایی در مورد این شهر بد بگن

درسته یکم حجاب اینجا سفت و سختره ولی اگه به عرفش کسی اینجا بدون چادر باشه کسی کاری به کارش نداره

الان دیگه اکثریت مانتویی هستن

اینا رو گفتم که اگه کسی اهل اینجا نیست الکی اینجا رو به خاطر یه سری چیزای دیگه قضاوت نکنه😘😘

من که پاگیر این خاک شدم آرامشی که کنار خواهر امام رضا دارم هیچ جای دیگه‌ای ندارم

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
باشه😐 من خودم اهل این شهر نیستم اصالتم مال شهر دیگه‌ایه فقط چند سالیه اینجا سکنم ولی واقعا مردم ...

من اصلا با پوشش مشکل ندارم

اب و هواش بده😐😐😐😐😐

بسیار دلگیره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من اصلا با پوشش مشکل ندارم اب و هواش بده😐😐😐😐😐 بسیار دلگیره

آخه اکثرا به خاطر  پوشش چادر و ...(نمیتونم بگم قطع میشم😆😆😆) با این شهر مشکل دارن گفتم شاید از اون دسته باشی😂😂😂البته تا اونجا که من دیدم اکثرشون هم با اون قسمت داخل پرانتزمشکل دارن😂😂😂 

هواش خیلیم بد نیست از تهران که خیلی بهتره حداقل آلوده نیست😥😥

ترافیکشم خیلی کمتره

فقط تابستون یکم زیادی گرم میشه😣😣 که اونم خیلی شهرا مثل اینجان

بازم معذرت اگه بد برداشت کردم😘😘😘

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍