چیکار کنم ؟میترسم،بخاطر فشار مشکلاتم بود بخدا ،بعدش غسل میکردم نماز میخوندم ،میخام برم پیش روانشناس، ...
برو پیش دکتر ایشالله که چیزی نیست ولی ازت میپرسن ک تاحالا رابطه و خودارضایی داشتی یا نه بگو نه نداشتم.من قبل معاینه به شوهرم گفتم اون موقع محرم نبودیم ولی دوست بودیم گفت توکل کن بخدا منم ب مسخره گفتم خدا ک نمیاد دوباره برام پرده بذاره ک.ولی خدایی رفتم گفت پرده داری نوعش معلوم نیس دیگه منم پیگیرش نشدم بعد رابطه هم خون ندیدم اصلا
وقتی آدم از خاکـــــــــــــه تعجبی نداره که کرم داشته باشه😐😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازهمه جهات، خودارضایی که برای سلامتی خیلی ضرر داره، بعدم خیلیا بعد عقد ازمایش بکارت میدن😐 منم بعد ...
من خیلی سعی کردم اطلاعات کسب کنم و چنتا سایت خارجی رو چک کردم تاجایی ک متوجه شدم زیادبودنش درحدی ک ب اعتیاد تبدیل شه بده ولی در حد نیاز مفید میتونه باشه حتی برای روح و جسم و اینکه من کلا مخالفم بامعاینه قبل ازدواج..چ جالب تاحالا ندیده بودم مادر دختر اصرار کنه..خوشبخت باشین💜
منم تاالان نشنیده بودم مفید باشه، مامان منم میگفت ازمایش بده که خیالت راحت باشه، پس فردا مشکلی پیش ...
ب هرحال طرز تفکرات متفاوته طرز تفکر نسلهای قبل متفاوت ترحتمافکرکردن اینکار ب صلاحتونه..منم توسایتای ایرانی چیزی پیدانکرده بودم درباره اینکه خوبه شاید بخاطر دین میخوان منصرف کنن مردم رو ولی ی خانم دکتری صحبت کرده بودن تو یوتیوب اینو گفته بودن و همینطور سایتهای خارجی ولی خب گفته بودن ک باید ی سری چیزارو رعایت کرد تا اسیب نزنه