2777
2789
عنوان

من خیلی بیشورم

394 بازدید | 32 پست

اینو جدی میگم

همش سره چیزای کوچیک با عشقم بحث میکنم یا الکی بهش گیر میدم البته دست خودم نیست نمیدونم چرا اینکارارو میکنم یا اون لحظه چی به فکرم میرسه که اون کارارو میکنم. خصوصا که ما تازه بعد این همه سختی بهم رسیدیم

اون با این حال تحمل میکنه توضیح میده همش قربون صدقم میره بهم توجه میکنه

اما من میام گیر میدم به یه چیز الکی نمیدونم چرا اینطوری شدم چون خیلی دوسش دارم انگار زیادی روش حساسم... با اینکه ظهر یکم دلخور شدیم از هم دیگه زنگ زد بهم نیم ساعت پشت تلفن کلی بهم حرف که فقط بهم ثابت کنه دوستم داره واقعا با حرفایی که زد فقط بغض کردمو و لال شدم خیلی از خودم خجالت کشیدم بابت رفتارامو زدم زیر گریه... ازش معذرت خواهی کردم...کاش بتونم لایق این همه محبتش باشم. واقعا دارم با بچه بازیام بهترین روزامو خراب میکنم روزایی که بخاطرش دو سال خون دل خوردم و صبر کردم حالا که به ارزوم رسیدم دارم با یه سری رفتارای بچگونه خرابش میکنم به قول خودش بعد این همه وقت بهم رسیدیم چرا با بحثای بیخودی این روزا رو خرابش کنیم  واقعا خیلی شرمنده خودم شدم هنوزم نمیدونم این ادم جواب کدوم کار خوب منه که خدا وارد زندگیم کردش  خانومای عاقل و با تجربه یکم نصیحتم کنین بلکه آدم بشم از شما یه چیزی یاد بگیرم. واقعا از خودم بدم میاد

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

بیشعورنباشیم#  

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو خودت کار کن ک خسته نشه

واقعا حرفت درسته باید یه تجدید نظر بکنم تو رفتارام

اونم ادمه یه روز صبرش لبریز میشه

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

هالات خودت يبار بخون متنتو خودت به خودت توضيح دادي

چیو توضیح دادم؟؟ من فقط گفتم رفتارام خیلی بده اما دست خودم نیس

میدونی چرا ؟چون زیادی دورت گرفته وبهت اهمیت داده وهمش دنبالت دویده .اگه ده روز بی خیالت شه ومجبور شی دنبالش بدوی وبهت بی محلی کنه اونوقت تا آخر دنیا دنبالش میدوی

بحث سر چی بوده مثال بزن ببینیم شاید تو هم حق داشته باشی 

گیر میدم به چیزای بیخودی و بچگانه

نمیدونم اون لحظه با خودم چی فکر میکنم... مثلا گفتم همه دخترای پیجتو انفالو کن همین کارو کرد البته فامیل و همکاراشو نگه داشت بعد من هی باز میگردم گیر میدم به یه چیز دیگه هی میگم این کیه اون کیه

یا یه ذره از سرکار دیر میاد من زود باهاش سرد میشم درحالی که میدونم سرکار بوده و جای دیگه نرفته  نمیدونم چرا انقد زود بهم برمیخوره این چیزای کوچیک

همه هم بهم میگن رفتارام اشتباهه