2777
2789
عنوان

دلیل خیانت..

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 30 پست

نظرشخصیه منه ،دلیل خیانت چه زن چه مرد ذات کثیف و خرابه ونداشتن عزت نفس واصالت.اونایی که کمبود محبت ویاخودکم بینی دارن خیانت میکنن چون یه ادم سالم اول تکلیفشوباطرفش روشن میکنه بعدمیره دنبال یه نفردیگه

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
می دونی باید بشینیم مفصل در این خصوص بحرفیم ی بحث پر محتواس

بحث پیچیده ایه و گریبان گیر عده ی کثیری از جامعه است 

که به جای حل فقط پاکش میکنن 

یا اصلا ترجیح میدن در موردش حرفی نزنن و سکوت کنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرشخصیه منه ،دلیل خیانت چه زن چه مرد ذات کثیف و خرابه ونداشتن عزت نفس واصالت.اونایی که کمبود محبت و ...

برای همه ی ادمها اینجوری نیست.خیانت در هرشرایطی بد وزشت هست و کسی‌که کسی رونخواد اول باید اون رابطه اول رو تمام کنه اما گفتنش ساده است خود تمام کردنش هزاران مشکل باخودش‌میاره که هرکسی ممکنه نتونه انجام بده 

من با بعد بیمار گونه ادما کاری ندارم  کسی ک معتاد جنسیه و کنترل نداره هر روز با یکیه و این ادم ...

دقیقا اینا اونهایی هستن که از پس مشکلشون باشخص اول بر نمیان.یانمیتونن یا نمیشه که حلش کنند یا توانایی خروج از ارتباط رو ندارن 

نظرشخصیه منه ،دلیل خیانت چه زن چه مرد ذات کثیف و خرابه ونداشتن عزت نفس واصالت.اونایی که کمبود محبت و ...

بله نظر شما کاملا درسته 

ولی منم گفتم انقد قوانین جدایی و طلاق سخت شده و دیدگاها ب بچه طلاق بده ک زنو شوهر ترجیح میدن با هم بمونن و بسوزن و بسازن اما جدا نشن 

نمونشو تو این سایت کم ندیدیم ک صرفا واسه بچه هاشون دارن زندگی میکنن و اصلا طرف واسش مهم نیس ک شوهرش خیانت میکنه یا نه

دقیقا اینا اونهایی هستن که از پس مشکلشون باشخص اول بر نمیان.یانمیتونن یا نمیشه که حلش کنند یا توانای ...

من همیشه میگم ادم باید با ازدواج به ارامش برسه 

ازدواجی ک ارامش توش نیس 

چرا باید ادامه دار باشه ؟ 

چدا انقد قوانین و اعتقادات مردم جوریه ک باید حتما یه ازدواجو تا ته نگه دارن حتی با خیانت

برای همه ی ادمها اینجوری نیست.خیانت در هرشرایطی بد وزشت هست و کسی‌که کسی رونخواد اول باید اون رابطه ...

اینهاهمه بهانه تراشیه،مطمئن باشید عواقب ومشکلات واسترسی که یه فردخائن تحمل میکنه خیلی بیشترازمشکلات جداییه.

من همیشه میگم ادم باید با ازدواج به ارامش برسه  ازدواجی ک ارامش توش نیس  چرا باید ادامه ...

متاسفانه دیدگاه مردم هم به مشکلات طلاق دامن زده.که فقط میخوان بگن ازدواج رو نگه داریم تااخر ‌

.دیگه اینکه چطور نگه دارن اصلا مهم نیست .انگار کیفیت مهم نیست.

اینهاهمه بهانه تراشیه،مطمئن باشید عواقب ومشکلات واسترسی که یه فردخائن تحمل میکنه خیلی بیشترازمشکلات ...

خوب اونم استرسهای خودشو داره بله خیانت خوب نیست .ولی منظورم این هست که دلایلی پشت خیانت کردن هست .که اونا رو باید دید وحل کرد 

خوب اونم استرسهای خودشو داره بله خیانت خوب نیست .ولی منظورم این هست که دلایلی پشت خیانت کردن هست .که ...

من خودم خیانت دیدم ،هرکسی میدونه خیانت چه دردوزخم بزرگی به شریک زندگیش واردمیکنه وبایدخیلی کثیف باشه که ابنکارو بکنه،حتی اگرمقصرصددرصد شریک زندگی ادم باشه هیچ فردی حق نداره به خاطرخودخواهیش روح طرفشو به قتل برسونه.من الان سه ساله متارکه کردم ولی باوجودتمام زخمهایی که توزندگیمون خوردم به خاطراصالتم به خودم اجازه ندادم تاوقتی اسمش توشناسناممه بایه مرددیگه حتی هم کلام بشم

من خودم خیانت دیدم ،هرکسی میدونه خیانت چه دردوزخم بزرگی به شریک زندگیش واردمیکنه وبایدخیلی کثیف باشه ...

درسته خیانت خیلی سخته .امیدوارم بتونید فراموش کنیدد به زودی و روزهای روشنتون از راه برسه .