2777
2789
عنوان

کیا اهل رمان خوندن هستن.

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 24 پست
نه. من اصولا برای چیزی که مینویسم تحقیق میکنم. الان یک رمان در حال تایپ دارم که پسر داستان از مشکل ش ...

استارتر من رمانتو میخونمو میام تو همین تاپیک نظرمو میگم😙

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
خوشبختم حضور در تاپیک شما باعث افتخاره. عروس شیطان داستانش واقعیه یا کاملا تخیلی

ببین عزیزم تخلیه اما من از نوشتن این رمان ملاک دیگه ای داشتم و اونم نشون دادن ضعف شیطان بر خداست و اعتقاد به خدا گه سعی کزدمـدر قالب این داستان بیان کنم. 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر من رمانتو میخونمو میام تو همین تاپیک نظرمو میگم😙

مرسی عزیزم خیلی خوشحالم حتی اگه ناراضی هم بودی من خوشحال میشم حتمانظرتو بگو چون تو رمانای بعدیم ضعفمو رفع کنم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
همجنین. منم  تو انجمن علی غلامی بودم ک خیلی وقتع دیگ اومدم بیرون و نمینویسم منم بخاطر بارداری ...

ای بابا نوشتن از نظر منـهنر نیست خلاقیت و ارامشم رو بیشتر میکنه

الان دان میکنم

مرسی عزیزم

دوستانی که رمان مینویسین آیا این کار درامدی داره؟ من قبلا دوتا نوشتم ولی بصورت دستنوشته هستن توی دفت ...

والا نه درامد خاصی نداره چون کتاب اولت رو باید خودت هزینه کنی یا کلی بگردی تا شاید یه انتشاراتی قبول کنه رمانت رو با امتیاز کمی گه بهت میده چاپ کنه. پس نمیتونی به درامد بهش نگاه کنی در اصل علاقه باید باشه. نه درامد

سلام تبرررریک عزیزم .

برای چاپ رمان چقدر هزینه کردین

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
سلام تبرررریک عزیزم . برای چاپ رمان چقدر هزینه کردین

والا من پارسال اقدام کردم و چون خودم بردم چاپخانه نزدیک یازده میلیون هزار نسخه اش برام هزینه برداضت

والا من پارسال اقدام کردم و چون خودم بردم چاپخانه نزدیک یازده میلیون هزار نسخه اش برام هزینه برداضت

عع. امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
عع. امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره

مرسی عزیزم.