2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 32 پست
من دو تا مارک رو همزمان داخل ادرار میزاشتم یکیش پررنگتر بود یکی کمرنگ. مکس ۱۴ فقط روز تخمک گذاریم پر ...

آره منم مکس۱۴استفاده کردم که میگم همش کمرنگه در حد یه هاله هست. تاپیک قبلتون رو خوندم باردار شدید به سلامتی؟😍

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

این عکس کیت آخری،نمیدونم تو عکس معلومه یا نه. همینجوری نگاه میکنم پررنگ تر از تو عکسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره منم مکس۱۴استفاده کردم که میگم همش کمرنگه در حد یه هاله هست. تاپیک قبلتون رو خوندم باردار شدید به ...

مکس ۱۴ واسه منم کمرنگ نشون میداد فقط یه روز پررنگتر شد .اره عزیزم باردار شدم مرسی انشالله روز شما

ببین دوم اذر  همزمان تو یه نمونه ادرار یکی رو مکس ۱۴ گذاشتم‌یکی هم یه مارک دیگه .مکس ۱۴ کمرنگتر شد.روز قبل هم‌همینطور بود اصلا هیچی نمیفتاد ولی مارک دیگه هاله نشون میداد.زیاد خودتو درگیرش نکن یک روز در میون کل ماه رو اقدام کن بهتر از هر چیزی نتیجه میگیری همش استرس کیت زدن من که خیلی استرس کشیدم از ۲۸ ابان کیت زدم تا ۲ و ۳ اذر پر رنگ شد هر روز میگفتم خدایا چرا پررنگ نمیشه.

مکس ۱۴ واسه منم کمرنگ نشون میداد فقط یه روز پررنگتر شد .اره عزیزم باردار شدم مرسی انشالله روز شما

قدمش مبارک باشه عزیزم. واس منم دعا کن. این تست آخری که زدم هنوز کمرنگه ولی الان دارم مقایسه میکنم از قبلیا پررنگتره

قبلی هام همیتقدر بودن یا مثلا یه روز یه کم پررنگتر بود

یکیش که اصلا هیچی یه خطه. بقیش هاله خیلی خیلی کمرنگ دارن ولی مشخصه. امروز که آخرین تست رو زدم یکمی نسبت به قبلی ها پررنگ تر بود

دقیقا واسه منم این ماه همینجوری بودم ...ده روز کیت گذاشتم اصلا پررنگ نشد

خب میگن واس بعضیا کامل پررنگ نمیشه. منم فقط هاله میفته ولی امروزی یکمی پررنگ تر بود نسبت به قبلیا