2777
2789

چرا وسط درد و دلای دیگرانم میخوان پز بدن و خود نمایی کنن؟

طرف میگه شوهرم‌خیانت کرده میان میگن وای من شوهرم عاشقمههه

میگن شوهرم درک نداره میگن وای قربون شوهر خودم برم همیشه درکم میکنههه

و از این قبیل حرفا! 

من خودم مجردم اصن واسه خودم پیش نیومده اینایی که گفتم ولی خیلیییی دیدم اینجا!

واقعا لذت داره مثلا یکی بگه وای من یه پا ندارم بهش بگین وای ببین ببین من ۲ تا پا دارم؟؟

طرف اومده دردو ول کنه راهکار میخواد واقعا ممکنه با این مدل حرفا بیشتر دلش بشکنه و نسبت به شوهرش نفرت پیدا کنه!  واقعا نمیدونم این حرکت یه سریا عمدیه یا غیرعمد ولی اگه عمدیه نکنین توروقرآن! آدم مشکل دار و خیانت دیده گزینه ی خوبی واسه پز دادن نیس!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینقدرررر دیدم از اینا 😑😑😑

اوسکولن😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

موافقم باهات

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

عقده ای عزیزم 

من با یکی از اقواممون هم کلاس بودم و دوست بودیم این نیومد کل کلاس رو مینشوند و از خوش اخلاقی و شیرین کاری و... باباش تعریف میکرد همه غبطه میخوردن

ی روز به مامانم گفتم گف طاهر اونو با باطن زندگی خودمون مقایسه نکن

گف تو نمیدونی ک چ مشکلایی دارن و مامانش به بابات میگه

و میگه هرروز بچه هامو کتک میزنه و دیگه رسما منقل و موادشو میاره تو خونه میکشه😑

نسیه ممنوع حتی شما نی نی سایتیه عزیز🛑🔥

وقتی تو ده سالگی شوهر میکنن و میگن عقلمون میرسید، نتیجه ش میشه همین

چهارتا بچه 10-12 ساله شوهر ندیده ننر جمع میشن دور هم

عین خاله خانباجیا خودشون قاطی همه چی میکنن و چرت و پرت میگن

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

من ی بار گفتم مامان بد هم داریم مامان من خیلی بد بود منو ترک کرد بخاطر عشقش...اومد گفت خدا روشکر مامان من عالیه سر زندگیشم مونده و عاشق ماهاست....بهش گفتم حالا جاش نبود بگیا گفت میخاستم انرژی مثبت بدم گفتم والا اصلا مثبتی توش نبود

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
2790
2778
2791
2779
2792