رفتم تو 29 هفته ولی تکونای بچمو واقعا متوجه نمیشم فقط بعضی وقتا ک ب پهلو دراز میکشم باید ی عالم چیز شیرین بخورم تا ی کم فقط ی ذره عین ی نبض کوچولو زیر پایین ترین نقطه شکمم حس میکنم اونم خیلی کوتاه.... خیلی نگرانم و میترسم. نمبتونم تکوناشو بشمرم اصلا بالا ام نمیاد همون پایین فقد حس میشه. چ کار باید بکنم؟؟؟ همش میترسم طوریش بشه من چیزی متوجه نشم خدایی نکرده😔😔😔😔هر از گاهی هر 4-5 ساعت ی بار دوتا نبض میزنه و تمام
اخه واس سلامتیش نگرانم تکون ک نمیخوره خدایی نکرده ی وقت بند ناف بپیچه دور گردنش من از کجا باید متوجه ...
عزیزم چون میگی تازه متوجه حرکاتش شدی پس طبیعیه نگران نباش چون از اولم درست تکون نمیخورده دیگه!! اگه مثلا قبلش خیلی تکون میخورد وحالا کم شده بود جای نگرانی داشت... مطمعن باش تا هفته ۳۱و۳۲ که برسی تکوناش بیشتر میشه اگع سونو هم دادی دکترم تایید کرده که مشکلی نیست پس استرس به خودت وارد نکن عزیزم ایشالا به سلامت بگذرونی همه بچه ها و بارداری ها که باهم یکی نیستن مثه اثر انگشت میمونه هرکی به یه شکلیه
تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
خواهش میکنم گلم 🌹🌹انشاالله خدا خودش بچه هامونا و خودمونا از خطرات حفظ کنه...این ۹ماه بارداری بقیشم به سلامت بگذره این استرسه و نگرانی تموم بشه ماهم تاپیک بعد زایمان بزنیم... آمین❤
تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍