2777
2789
کاش بیاد تا زندگیمو عوض کنه. روحیمو باختم

میاد همچین تو زندگیتون طوفان به پا  میکنه 😂😂😂عزیزم به بودنش فکر کن و ریلکس باش من یه تاپیک در مورد آمادگی برای بارداری زدم، خواهرم پزشک زنانه و مادر بزرگم ماما خانگی کلا توصیه های اوناست همون اقدام اول سه قلو باردار شدم دوتاش برام موندن الان ۷ ماه ۱۹ روزشونه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
میاد همچین تو زندگیتون طوفان به پا  میکنه 😂😂😂عزیزم به بودنش فکر کن و ریلکس باش من یه تاپیک د ...

عزیزم سالم‌باشن.‌من بخدا خیلی سعی کردم‌ریلکس باشم. ولی دکتر اخرین بار گفت پولیپ داری.باید عمل بشی وگرنه ای یو ای و ای وی اف فایده نداره.‌ولی من‌میترسم. میگه شکمت باید باز بشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم تاپیک اخر منو بخونی میفهمی منم سر بارداریم خیلی سختیا کشیدم یبارم سقط داشتم بالاخره بعد سه سال ...

به منم گفتت بادکش کن ولی کجا برم‌بادکش کنند؟

عزیزم سالم‌باشن.‌من بخدا خیلی سعی کردم‌ریلکس باشم. ولی دکتر اخرین بار گفت پولیپ داری.باید عمل بشی وگ ...

انشا الله که به سلامتی میگذره، از این نطر هم سعی کن یه دکتر مطمعن پیدا کنی 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
به منم گفتت بادکش کن ولی کجا برم‌بادکش کنند؟

خودت بلد نیستی؟؟؟

جایی نرو عزیزم خودت بنداز اسونه یه در میون رو رحم و تخمدانت بنداز من میگم چجوری.

در نوشابه یا اب معدنی رو بذار رو شکمت توش پنبه الکلی یا پنبه خالی بذار با فندک یا کبریت پنبه رو روشن کن بعد لیوان بذار اتیش خاموش میشه فقط نترس من خودم مینداختم.

نمیدونم تونستم خوب توضیح بدم یا نه؟

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤