2777
2789
عنوان

بد دهنی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 27 پست

اصلا طبیعی نیست رفتارش

سکوت نکن که بدتر میشه این سکوت بیجا کار زنای قدیم بود که در هر شرایط به شوهراشون چیزی نمیگفتن

اول اروم و منطقی حرف بزن بگو فلانی من خیلی بدم میاد از نوع صحبتت چون در شخصیت خودم و خودت نمیبینم و...

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا تعجب کردم وقتی اینارو بهم گفت

منم بودم یکی میگفت چ خبره انقد حموم  میری ناراحت میشدم خب میگفتی باشه عزیزم چون تو اس لحن حرف زدنت معلوم نیس که میگی بد نگفتم ولی شوهرت خیلی بی ادبه اصلا رو نده تا دیگه تکرار نکنه مخصوصا بیخود به پدرت فحش داده جوابشو بده بیشعور

از یه چیزی عصبانیه یا تحت فشاره یهو اینجوری فوران میکنه خشمش 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
شاید از جایی عصبانیه..اگ دفعه اولش بود بددهنی میکرد قهر بمون و اشتی نکن فعلا تا براش عادی نشه

هر موقع چیزی بهم بگه دیگه من نمیرم جلو ک اشتی کنم..مث روزای قبل میمونم ولی باهاش حرف نمیزنم..هیچی هم تو دلش نیستا ولی نمیدونم چرا یهو این جوری میشه

اصلا طبیعی نیست رفتارش سکوت نکن که بدتر میشه این سکوت بیجا کار زنای قدیم بود که در هر شرایط به شوهر ...

وقتی باهاش منطقی حرف میزنم ک معذرت خواهی کرد..

این حرفارو هم همیییییشه بهش میزنم میگه اعصابم خراب میشه یهو من دوست دارمو هیچی تو دلم نیس ناراحت نشو از این حرفا میزنه..البته عاشقمه ها خ دوستم داره