مادرشوهرم که شنید گفت بیچاره پسرم خیلی پسردوست بود،شوهرمم گفت نه اتفاقا میمیرم واسه دختر
درکل مادرشوهرم الان تو قیافه س
منم گفتم ببخشید دیگه یادم رفت دکمه شو بزنم پسر بشه،خیلی ناراحتم کرد
من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا
کلا جلو دهنشونو نمیگیرن مامانمم خیلی ناراحت شد اونجا بود گفت الان ببر نشون بده بگو ببین صحیحوسالمه بچم کولیک داشت تا بردیم دکتر خوابید اونا فک میکردن گشنشه
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
باور کن من بیشتر خندم میگیره از این حرفا تا ناراحت بشم
منم ولی خب زشته این حرفا برای ی بچه کلا همش اینجورین بچم کوچیک بود خیلی مادرشوهرم میگفت میگفتم مامان ی خدا نکنه اولش بگو اصلا ورد زبونش بود الان خوبه خداروشکر خخخخ
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
خداروشکر که ضایع شدن تو هم ببر بچتو نشونشون بده و حرفاشونو به روشون بیار
بیشتر از حسادت خالهه بود چون شنیدم عروسش بخاطره عروسیش بچشو انداحته بود من نگه داشتم بچمو واس همین خدادوشکر اونم صاحب نوه شد ولی گاهی ادم دلش میشکنه منم حساسو زودرنگ شوهرم ی کلمه بگه بهم ی دادم کنه من زود اشکم درمیاد
بیشتر از حسادت خالهه بود چون شنیدم عروسش بخاطره عروسیش بچشو انداحته بود من نگه داشتم بچمو واس همین خ ...
باید مثل زنداداش من پیگیر باشی 😄روز عروسیم دخترشو داد بغلم مامانم بهش گفت دخترتو بیار اینور نمیخوام دخترم (یعنی من) بچه اولش دختر بشه زنداداشم خیلی ناراحت شد سه سال بعد من حامله شدم به محض اینکه فهمید بچم پسره بدو بدو رفت پیش مامانم گفت ضایع شدی دیدی پسردار شد دیدی بچش دختر نشد خلاصه که منم فقط به دوتاشون میخندیدم
باید مثل زنداداش من پیگیر باشی 😄روز عروسیم دخترشو داد بغلم مامانم بهش گفت دخترتو بیار اینور نمیخوام ...
خخخخ وای😂😂😂😂منم دختر بغل کرده بودم اول ولی حرفه بابا