ساقه ی کرفس رو برش بزن(بسته ب سلیقه خودته درشت یا ریز)بعد حسابی با جعفری و نعنای ریز شده تفت بده چون کرفس ذاتا تلخه جعفریشو بیشتر کن .انقدی تفت بده ک حسابی نرم شه.پیازداغ نگینی فراوان درست کن با زردچوبه و یکم فلفل سیاه بعد بهش گوشت خورشتی و لوبیای ک از شب قبل خیساندی اضافه کن ی قاشق هم رب و ابغوره و لیمو عمانی(ما خوده لیمو رو نمیندازیم پوست و هسته هاشو جدا میکنیم گوشتشو میندازیم)رو با یکم اب جوشیده بزار بپزه .یکم ک گوشت و لوبیا نرم شد بهش کرفسو ک با نعنا جعفری تفت دادی اضافه کن زیرشو بکش پایین بزار جا بیفته.اگه از اول کرفسو اضافه کنی هم تلخ میشه و بدرنگ هم خیلی له میشه