2777
2789
عنوان

گوشی موبایلA30

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 29 پست
آره خیلی خوبه. مبارکت باشه پیشاپیش🙂

فدات گلم گیر داده A70میگیرم بهش میگم لازم نگرده اون ۵ تومن شده بجاش اونی ک ۳ تومنو بگیر بزار رو پول عروسی البته ۷۰ ک بهتره ولی دلم میسوزه

خدایا امیدم به توست ناامیدم نکن  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فدات گلم گیر داده A70میگیرم بهش میگم لازم نگرده اون ۵ تومن شده بجاش اونی ک ۳ تومنو بگیر بزار رو پول ...

من از بازار موبایل تهران گرفتم با گلس ضدخش و نشکن شد ۲.800

سکوت را دوست دارم،بخاطر اُبُهَتِ بی پایانش✌😏
فدات گلم گیر داده A70میگیرم بهش میگم لازم نگرده اون ۵ تومن شده بجاش اونی ک ۳ تومنو بگیر بزار رو پول ...

سریAسامسونگ همشون کارایشون یکیه..فقط یه دوربین خوب و یه حافظه ی عالی بهشون اضافه میشه همین😍

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

a30?من خریدم تو گرونی۳۲۰۰😑

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

وااآقعا؟؟ شوهرم تو باغ فیض اسلامشهر قیمت کرد همین دیروز گفت ۲۷۰۰ بود بخاطر دلار شده ۳ تومن حالا بدون گلس و این بندو بساطاش

عالیع مبارکه عزیزم ماه دیگس بگم زودتر بگیر پیشاپیش😂کوچولوتم ببوس😘😍

مبارک باشه ...آره آدم خیلی ذوق میکنه...من گوشی قبلیم هوآی وی بود همسرم اینو خرید کلی ذوقشو کردم مخصوصا اینکه یه صفحه۶.۴اینچی داره😍

آره قیمتاش خیلی خوب بود فکر نمیکردم انقد خوب تموم بشه واسم

الان که کلی ارزون شده من همسرم برام خرید ۳۲۰۰ الان ۳۲۰۰ پول یه a50 ست😫

وااآقعا؟؟ شوهرم تو باغ فیض اسلامشهر قیمت کرد همین دیروز گفت ۲۷۰۰ بود بخاطر دلار شده ۳ تومن حالا بدون ...

بیرون که ۵۰۰ قشنگ میکشن رو هر گوشی.برو بازار بصرفه تره

گوشی چون هر روز یه مدل جدید میاد از قیمت قبلیا کم میشه ولی بعضیاشونم قیمتش بالاس ولی بی کیفیته یا قشنگ نیست

نه بابا دوباره گرون شد بخاطر دلار A30شده ۳ تومن A50شده ۳۸۰۰

A70اون وقتی که شوهرم میخواست بخره ۴ تومن بود الان شدع ۵ تومن

نه بابا دوباره گرون شد بخاطر دلار A30شده ۳ تومن A50شده ۳۸۰۰ A70اون وقتی که شوهرم میخواست بخره ۴ توم ...

چه میدنم ..من اون موقعه که همسرم خرید سری جدید سامسونگ بود ولی الان تاa90 اومده😑