2777
2789
راس میگی    

بله دوستم...ان شاالله بزودی 

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
حالا یکبار دیگه خواب دیدم که مردی که همسایه هست و منو هر وقت می بینه خيره میشه بهم .تو خواب این آقار ...

مواظب این اقا باش که ممکنه ضرر بهتون برسونه...اصلا و ابدا باهاشون رو به رو نشو

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها اینم خواب من🥺

راستش من پریشب خواب دیدم پشت در یک کلاس منتظر کسیکه دوسش دارمم( الان باهم نیستیم دیگ چندماهه🥺) بعد درو باز کرد صدام کرد سلام‌کرد بهم‌انگار دفعه اول بود همو میدیدیم چون ما تابحال همو از نزدیکم نشد ببینیم حتی🥺💔 دیدم‌چند لاخ از موهای جلوش سفید شده و... چند تامرد همکارشم‌پشت سرش بودن

بعد باهم‌ازون‌محیط خارج شدیم اومدیم‌بیرون هم هوا سرد هم‌بارونی هم‌اینکه شب بود... کاپشن تنش بود اینو قشنگ یادمه😍 بعد از ی مسیری راه رفتیم‌باهم‌و دستمو گرفت ینی توی اون‌مسیر ک‌راه میرفتیم دستم توی دستش بود و باهام‌حرف میزد

واضح یادم‌ نیس چی میگف اما میگف اصلا همینم‌نباید بگی اونا حسودیشون‌میشه ( فقط همینقدرو یادمه😔)

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

یه بار یه خواستگار داشتم . که قسمت هم نشدیم . ولی چند روز بعد همش خواب دیدم که کنار هم هستیم و اون آقا صورتش نورانی هست و بهم لبخند میزنه درست مثل واقعیت بود . تو خواب کنار هم بودیم و باهم حرف میزدیم و حلقه تو انگشتم بود