2777
2789
میترسم بیاد به ۴۰۰, برسه ضرر کنم

خانمی نوسان داره ولی به این زودیا تا قبل عید گمان نکنم پایین بیاد ولی خوب داری توی اوج گرونی میخری. اگه اشنا داری دسته دو بخر

خدایا هزار مرتبه شکرت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها با دویست سیصد تومن میشه یه دونه از این گوشواره هایه خییلی کوچیک خرید،؟از این گل گوشاااا

حیف نیست پولتو بده واسه یه چیز کوچیک خانمی؟ بزار پولت بیشتر که شد خرید کن

خدایا هزار مرتبه شکرت   
به دلم نمیره دست دو😌

عزیز دلم اسمش دسته دو هست باور کن بعضی چیزا حتی یبارم استفاده نشده. من همسرم واسم هفته قبل یه گوشواره اورد گفت مشتری اینو هفته قبل رفته از یکی دیگه خریده الان پول لازم داره قسم خورده یبارم گوشم نزدم تا الان یه هفته توی جعبه بوده واقعا هم راست میگفت نو نو هست . اقا هم اورد برای من

خدایا هزار مرتبه شکرت   
عزیز دلم اسمش دسته دو هست باور کن بعضی چیزا حتی یبارم استفاده نشده. من همسرم واسم هفته قبل یه گوشوار ...

خسیس دلش که نمیاد از طلا خوشگلاش واسم بیاره  

گفت چون مطمئنم یبارم استفاده نکردم دلم نیومد بندازم توی مستعملا گفتم لااقل یه کم استفاده کنی

خدایا هزار مرتبه شکرت   

شاید نزدیک انتخابات باز کمی بیاد پایین طلا کخگه استفاده کنی تزئینی خوب خیلی باید پول بدید کار مزد اگر برای سرمایه گذاری میخواهی سکه بگیر با نرخ مشخصی میفروشی اگر خواستید اون دیگه مثل طلا نیست خیلی کم کنن ازش

شاید نزدیک انتخابات باز کمی بیاد پایین طلا کخگه استفاده کنی تزئینی خوب خیلی باید پول بدید کار مزد اگ ...

هم ازش استفاده میکنم هم برا سرمایه ۵ سال دیگه میخامش

خدایااااااا شکرت ❤️