2777
2789
عنوان

نی نی میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 22 پست

چته بابا حالا زوده خوشی کن همش گریه پی پی غذا نخوردنشون نخابیدن خودت یه حموم نمیتونی بری یه دسشویی نمیتونی بری ظرفا رو نمیتونی بشوری همش گریهههههههههههه

رپلی کنید دوس دارم😆                   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌       نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 دلم برا دخترم میسوزه آخه وقتی بزرگ بشه هیچی نمیتونه ازم مخفی کنه...😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدشم بزار اول شوهرتو بشناس اخلاق روحیه هم دستتون بیاد یکم بگردین مسافرت برین از زندگیت مطمئن شو بعد فکر بچه کن منطقی باش نه بخاطر حرف چند تا خاله خانباجی یا فلانی بچه داره منم میخام یا حوصلم سر میره بچه میخام بچه دار شی بچه داری الکی نیس اسباب بازی نیست

رپلی کنید دوس دارم😆                   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌       نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 دلم برا دخترم میسوزه آخه وقتی بزرگ بشه هیچی نمیتونه ازم مخفی کنه...😜

هرروزلازم  نیست اقدام  داشته باشی  اسپرم رو ضعیف میکنه  بعد اینکه پریودت تمام  شد  دوسه روزبعد شروع کن تا روزهجده سیکلت ،روز در میون نزدیکی داشته باش بعد این مدت دیگه لازم نیست اقدام داشته باشی ،شما میتونی حدودی روز تخمک گذاریتو پیدا کنی وتا یکهفته بعدش روز درمیون اقدام داشته باشی