2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرررررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 3087 بازدید | 104 پست
دستش خالیه لابد  با استقلال مالیت کنار نیومده  اگر قبول میکنه برید مشاور

قبول کنه یا نکنه الان تنها راه مشاوره ست

بهتره بپذیره استقلال مالیمو چون ۳ سال توی خونه ش حسرت کوچکترین چیزا رو کشیدم اصلا طوری که داشتم افسردگی می گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه که استقلال مالی پیدا کردی ولی فک کن شاید چون دیگه وقت نداری برا خونه زندگیت بهونه گیر شده 

نه اتفاقا چون من اون تایمی سر کارم که شوهرم یا خوابه یا سرگرم کارای خودشه

بعدشم من توی خونه واقعا کم نمیذارم

همیشه همه چی رو به راهه

طلاهای عروسیت دست مادر شوهرت چکار میکرد...حالا دیگه ولش کن طلا فدای سرت...ولی اعتماد توی زندگی مهمه ...

اتفاقا دیشب خودش گفت این خانم به من اعتماد نداره

منم گفتم خود کرده را چاره نیست

خودت باعث بی اعتمادی من شدی الان گله مند نباش!

استارتر به نظرم باید خونتون رو از خونه ی مامانش دور کنی تا دیگه پرش نکنن یه مشاوره هم برید یا براش کتاب بخر در مورد زنان

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

عزیزم من هفت سال ازدواج کردم هر دوتامون کارمندی

اوایل ازدواج کارت بانکی من دست شوهرم بود رفتیم مسافرت اصن بهم پول نمیداد خیلی عصبی شدم .ی شب از توو جیبش برداشتم 

وقتی فهمید گفتم که من واسه کوچکترین چیزی ک بخوام بخرم باید دستم جلوی تو دراز باشه

دیگ چند مدت سرسنگین بودیم باهم

هر کاری کرد ک دوباره مخم رو بزنه ولی کارتم رو ندارم

گفتم اگرم پول بخوای برات کارت ب کارت میکنم ولی کارت دست تو نمیدم

عزیزم بهترین کارو کردی.خوشحالم یه با عرضه پیدا شد جلو این مفت خورای زورگو وا نده.شما که کار درست رو کردی اما شوهرت باید خودشو درست کنه

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

استارتر شوهر منم میگفت باید کارتت بدی من ولی دردش پول نبود چون حقوق خودش بسه دردش این بود که از استقلال من میترسید،میخواست همیشه دستم جلوش دراز باشه،ما هم انقدر دعوا کردیم من مقاومت کردم با اینکه از طلاق میترسیدم گفتم طلاق میگیرم ولی کارت نمیدم الان کل حقوقم تو خونه خرج میشه   ولی کارتم دست خودمه

ماهی 700 پوله واژه یک مهندس مهرم  دست شوهر مه  اگه چیه؟ تازه نقشه ها رو هم میدم مهر کنه ...

مطمئنا اخلاق ورفتارهمسرشما با همسراستارترفرق داره یه نسخه رونمیشه براهمه پیچید

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.