2777
2789

الان میفرستم 😄😍

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

بذار

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به# لباسای رنگارنگش گیر ندید😑😂😄

یه# صلوات واسش بفرستید😗💛😁

همین# الان هم خوابید💛😗

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
به# لباسای رنگارنگش گیر ندید😑😂😄 یه# صلوات واسش بفرستید😗💛😁 همین# الان هم خوابید💛😗

خدا براتون حفظش کنه

خدایا شکرت که به خوبی و خوشی رفتم سر خونه و زندگیم        نی نی سایتیا ممنونم از دعاهاتون 😍😍😍😍😍                       خدایاااااا شکررررررررعاشقتتتتممم همسرم❤❤❤                                               
ای جااان ،چند وقتشه؟دختر من ۴۳روزشه تازه داره میخوابه😥

۳ ماه

اووووه پس طول میکشه تا تنظیم بشه‌

واسه منم یه هفتس تنظیم شده

البته تنظیم شد روی ساعت ۱۲ شب تا ۷ صبح.وسط خوابشم ۴ بار شیر میخورد.اما ساعتشو عوض کرد.الان تا ۲ یه چرت میزنه. پامیشه دییییگه تاااا ۵ نمیخوابه.۵ صبح میخوابه تا ۱ ظهر