2777
2789
با عسل بهتر شدم ولی خب میخوام دکترم برم

هم خودتون هم همسرتون باید درمان شن چون شما تا میای خوب شی بعد از نزدیکی باز شروع میشه چون همسرتون درمان نشده 

عنبر نسا

ژل شست و شو

قرص مترونیدازول

عوض کردن لباس زیر روزی ۲،۳بار

خشک کردن بدن بعد دستشویی با دستمال کاغذی

نپوشیدن لباس زیر داخل خونه 

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلش چیه دکتر گفت؟

دلیلش و نگفت البته زخم هم دارم فکر میکنم تا اون خوب بشه اینم خوب نمیشه

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜

اگه مشکل ‌دارید و‌ ازدواج کردین حتما هم خودتون هم همسرتون زیره نظر پزشک باشین که تا میای خوب شی بعد از نزدیکی شروع میشه یعنی همسر‌ هم عفونت داره علائم شاید نداشته باشه اما هنوز شاید باشه .. ۲ تایی درمان شید

زخم به دلیل چی هست؟ خارش یا اینکه تبخال

زخم دهانه رحم 

اون علتش مشخص نیس یعنی معلوم نیس بخاطر چی اونجوری میشه

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
میره و برمیگرده هی . شیاف کلیندامایسین استفاده میکنم ماهی یبار که اونم نمیدونم جریانش چیه هر وقت است ...

اگر شوهر داری حتما ایشونم باید درمان بشه که پاس ندین بهم