2777
2789
عنوان

کیا دبی رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2099 بازدید | 24 پست
Richmond Hotel اتاق دابل بدون صبحانه، از شبی 120 هزار تومان 3 ستاره محل هتل: در «بردبی»، چند قدمی ساحل «جمیرا»، مرکز خرید «الخلیج» و دهکده میراث (Heritage Village) قرار دارد. امکانات هتل: استخر، سونا، اینترنت بی‌سیم رایگان، حمام بخار، جکوزی غذا: صبحانه در اتاق سرو می‌شود. علاوه بر این، تمامی اتاق‌ها آشپزخانه‌ای بزرگ دارند که یخچال، مایکرویو و اجاق گاز در آن‌ها هست.
Shalimar Park اتاق دابل با صبحانه، از شبی 112 هزار تومان 2 ستاره محل هتل: موقعیتی عالی در منطقه «دیرا» با تنها چند دقیقه پیاده‌روی تا بازار معروف طلا (Gold Souk)، اما از ایستگاه مترو و ساحل فاصله دارد. امکانات هتل: یخچال و تلویزیون کابلی در اتاق، تهویه مطبوع، اینترنت بی‌سیم رایگان غذا: رستوران، صبحانه در اتاق

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

Jormand Hotel اتاق دابل با صبحانه، از شبی 150 هزار تومان 4 ستاره محل هتل: در منطقه‌ای آرام در «بردبی» قرار گرفته. 10 دقیقه تا ایستگاه مترو فاصله دارد و دسترسی عالی به ساحل دارد. امکانات هتل: استخر، سونای مردانه و زنانه، اینترنت بی‌سیم رایگان، باشگاه ورزشی، حمام بخار غذا: کافی‌شاپ 24 ساعته که غذاها و اسنک‌های بین المللی در آن سرو می‌کنند.
1300؟ممنون که خانمی راهنماییم کردی راستی تو شهریور دبی خیلی گرمه
🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡
ما اوایل تیر رفتیم خوب گرم هست ولی بیشتر وقت آدم یا توی مترو هست یا مراکز خرید که اونجاها حسابیی خنکه.. کلا غیر قابل تحمل نیست.. مخصوصا واسه ما که اینجا با کلی مانتو و روسری هستیم ولی خوب اونجا آزاد تره.. البه اگه محجبه نباشی..

اگه همسفرا خوب باشن خوش میگذره به نظرم  خیلی درگیره خرید نشین قیمتها خیلی بالاست

بچه ها به نظرم اگه خواستید قیمت تور اروزن و باکیفیت  بگیرید به این آژانس زنگ بزنید من ازشون تور گرفتم کانتراش خیلی پیگیر و خوش اخلاق بودن قیمت ما هم از بقیه مسافرا ارزونتر بود حدود نفری 300 هزار تومن ما کمتر خریده بودیم درحالی که خدمات تورمون با بقیه یکی بود و هیچ تفاوتی نداشت من راضی بودم.

لینکشون را برای تشکر اینجا می گذارمقیمت روز   تور ارزون و خوب  26709011