2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره از همین میترسم که سنجش قبول نشه ،،خدای نکرده

صد در صد برای درمانش اقدام کن مگرنه بچه بزرگ شه معزش همینطور می مونه کلاسا برای پسر من معجزه کردن زبونش باز شد اروم شد دکتر گفت تو بعصی بچه ها اینطور می شه که بخشی از معز قفل می کنه باید روش کار بشه تا بچه نرمال رفتار کنه دستشون درد نکنه مرکزش عالی بود هفته ای سه جلسه کلاس داشت هزینش بالاست اما می ارزید

خداروشکر

ببین خودتم تو خونه می تونی کار کنی باهاش اگر هزینه برات مشکله از اینترنت سرچ کن روشای کاردرمانی دهنی برای بچه ها همونارو باید کار کنی برای گفتارشم کتابای با عکس رنگی و درشت بخر هر روز باهاش کار کن و ازش بخواه صد در صد بعد تو تکرار کنه اول از کلمات شروع کن بعد کارتای مخصوصی هست که عکس روشونو به بچه نشون می دی باید به سوالاتت جواب بده مثلا شبه یا صبحه یا حموم رفته کلا زیاد ازش سوال کن مجبورش کن جواب بده اگر همکاری نکرد با جایزه و تشویق مجبورش کن تنها راه حلش کار کردن زیاد با بچس

ینی هنوز واسه پسر من دیر نشده تا سال دیگه کامل حرف میزنه

ببر عزیزم،ان شاالله درمان میشه،من مامانم داداشم رو زایمان کرده بود دکتر گفته بود این فلج میشه سال ۶۸از این شهر به اون شهر با هزار بدبختی برده بود گفته بودن شکستگی بوده،اگه دنبالش نمیرفت الان ی پسر فلج داشت،برو دنبال کار بچه ات،خدابزرگه،حداقل پیش خودت شرمنده نباشی که تلاشتو نکردی