2777
2789
عنوان

برادرشوهرم دخترمو گاز گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 4652 بازدید | 190 پست
الهی بمیرم  خودت بگو  خجالتم نکش  همین مثالی که من زدم رو بگید بهشون

الان پسرم دو و نیم سالشه وقتی نوزاد بود خیلی میترسیدم یکم بزرگ تر بشه یادش میدم نذاره کسی لباشو ببوسه اصلا اینکا  با بچه وقاحت داره

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوزستانی ام.خوشبختم😍

عزیزی😍🤗😚 خوشبختم✋

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

عزیزم منم بچم همش بغلشون بود خدایی اذیت نمیکردن ولی همش بغلش میکردن و حسابی بغلیش کردن جوری که هرگز توی تخت خواب یا گهواره ارامش نداشت همش باید بغلش میکردیم، من حساس نبودم تا اینکه جاری دار شدم

الان میخان بچشو بغل کنن اجازه میگیرن🙄😳 اگه ناگهانی کسی از باقیه نوه ها بچشو بغل کنن همین مادرشوهرم تذکر میده که اذیتش نکنین بچس😳 جاریم اجازه نمیده کسی از بچش عکس بندازه خلاصه خیلی ندید بدیده ، الان دیگه یه عکس گرفتن نباید باعث کدورت بشه

همه هم بچه دارن کسی حسود نیست و دشمن اون بچه نیست

من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞

بابا الان باید تک تک برا همه تایپ کنم اونا وقتی دنیا میان بچه هاشون از بس ریزن خودشون بهشون میگن ما. ...

مگه میشه ادم به بچه خودش بگه مارمولک فوقش میگن مث گنجشک ریزه یا یه موجود جالبتر چه میدونم والا .یعنی به بچه خودشون میگن عین مارمولک لاغره مگه میشه مگه داریم ای خدا

تمام نوه هاشون عینهو مارمولک لاغر و بدریختن هزارماشاءالله چون دخترم یخرده تپلیه و رنگ و رویی داره او ...

دلم از حرفت گرفت 

دختر‌منم لاغره 😐

عین مارمولک 😐😐😐😐

بد ریخت 😐😐😐😐😐😐😐

انسانم# ارزوست !!!!!

مگه میشه ادم به بچه خودش بگه مارمولک فوقش میگن مث گنجشک ریزه یا یه موجود جالبتر چه میدونم والا .یعنی ...

آره واقعا ببین دیگه اونا کین 

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 
چ تافته جدا بافته ای من گفتم باید چطور برخورد کنم . واژه مارمولک هم خودشون میگن به بچه هاشون از خودم ...

درکت میکنم عزیزم. واقعا از این که میگن گاز گرفتن بچه از رو علاقه هست رو هیچ جوره درک نمیکنم. چون این واقعا واضحه که هیچ کس به اندازه مادر بچه اش رو دوست نداره پس الان یعنی همه کاربرای اینجا بچه هاشو رو از بس گاز گرفتن کبود کردن. من پسرم دو ماهش بود سعی میکردم فقط از سرش بوس کنم به جای اینکه صورتشو بوس کنم. شوهرخواهرشوهر بیشعورم قایمکی لپ پسرمو می مکید و پسرم طفلکی از گوش درد کلا گریه میکرد. چندبار به خواهرشوهرم گفتم گفت از رو دوست داشتنه گفتم عزیزم پرده گوش بچه پاره میشه این دوست داشتن رو برای بچه آینده خودتون نگه دارین من نمیخوام. بازم قایمکی اینکارو میکرد و منم به مادرشوهرم  شوخی و جدی رو قاطی کردم و گفتم اشکال نداره اون پشت سر لپ بچمو گاز بگیره منم پشت سر و قایمکی کلی فحش نثار باباش میکنم. دیگه این کارشو ترک کرد😂😂😂😂

وقتی یه نفر خودش درک نداره باید مثل خودش باهاش برخورد کرد

ولی شمام بچت رو بیشتر بغل کن که بیشتر بغل خودت باشه سعی کن میبری اونجا یه تایمی بغلشون باشه بعدا ببرش بخوابونش ، نه حساس باش نه خیلی ولش کن که خدایی نکرده اتفاقی نیفته براش 

من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞

اوم مارمولکا پاکن وافریده خدا  هیچوقت درباره انسان های پاکی مثل بچه هااینطوری حرف نزن اینکه دخت ...

اره عزیزم اشتباه کردم گفتم الان واسه تک تک باید بگم ولی این واژه رو خودشون برا بچه هاشون به کار میبرن

جانا دلم ربوده ای فریبانه !
ترک ها هم از این اصطلاح استفاده میکنند

شوشتری دزفولی های خوزستان هم‌میگن🙋‍♀️

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
درکت میکنم عزیزم. واقعا از این که میگن گاز گرفتن بچه از رو علاقه هست رو هیچ جوره درک نمیکنم. چون این ...

مرسی از حرفات بلخره یکی دوتا ادم عاقل هم پیدا شدن که حرف حساب بزنن و گیر ندن به مارمولک😔

جانا دلم ربوده ای فریبانه !