2777
2789
عنوان

عقد دو نفره

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 37 پست
مخالف بودن خود همسرم خواست.منم چون از طرفش کسی نبود کسیو نگفتم. ببین دورتون شلوغ باشه خوبه اما بستگ ...

حالا من دوست دارم خلوت باشه بس که دنبال حرفن خانواده ها

خدایا شکرت♡
ارتباط داریم ولی میگه مشکلی نیست و اونا حله

باز با این حال آدمی شیرخام خورده اس یه اطلاعی بده یا حداقل بگین همچین قصدی دارین فردا حرف در نیارن از موجود دوپا همه چی برمیاد طوری نشه که خودت اذیت بشی بعدا !

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشبخت باشین گلم...همون روز اول که رفتین عقدتونو انجام دادین؟

نه فکر کنم‌یکی دو روز بعدش عقد کردیم ،همونجا تو مشهد از هولم بچه اولم رو باردار شدم .وقتی هم برگشتیم ،مادر شوهرم یه مهمونی خصوصی ترتیب داد و بینهایت بینهایت خوش گذشت، حتی به جرات میتونم بگم بیشتر از شب عروسی ازدواج اولم .روز عقدم  هم خوش گذشت و کلی خندیدیم  و کلت سفر خوبی بود .کلت ازدواج دومم  خیلی بهتر و عاقلانه تر بود .و اینکه همه‌چی ساده و به دل خودم بود .زرق و برق نداشت .

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
باز با این حال آدمی شیرخام خورده اس یه اطلاعی بده یا حداقل بگین همچین قصدی دارین فردا حرف در نیارن ا ...

من اطلاع دادم مادرم فقط مهمه پدرم فوت شدن...مادرمم راضیه 

خدایا شکرت♡
من اطلاع دادم مادرم فقط مهمه پدرم فوت شدن...مادرمم راضیه 

نامزدت هم ازدواج دومه؟؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار