2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به نظرت خریدوفروش چه چیزایی خوبه؟؟؟

بستگی یه بودجه تون داره 

خرید و فروش کلا خوبه سود آوره 

حالا یه نفر طلا می فروشه

یه نفر قالی 

یه نفر لباس 

یه نفر لوازم آرایش 

و....

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

بستگی یه بودجه تون داره  خرید و فروش کلا خوبه سود آوره  حالا یه نفر طلا می فروشه یه نفر ...

آهان به نظرتون بازکردن یه مغازه لباس زیرفروشی چطوره بالوازم آرایش؟؟؟

آهان به نظرتون بازکردن یه مغازه لباس زیرفروشی چطوره بالوازم آرایش؟؟؟

عاااالیه 

موفق باشین ان شاءالله

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

واقعاریسک چه کارایی؟؟؟

کلا قدرت ریسک پذیری که بره بالا،کلی موفقیت پشتش داره،

یه سری کارا هستن که به شدت ریسکه و ممکنه کله سرمایت بره.ولی اگه بشه سرمایت میشه دو برابر

یکی از اشناهای ما از اینایی بود که فقط از شوهر من پول قرض میگرفت.وضعش خراب

دلو زد به دریا یه خونه معمولی یه جای خیلی معمولی داشت فروخت،و طلاهای زنشو و هرچی داشتن و نداشتن.با یه شخصی تو یه کاری شریک شد که هر لحظه امکان داشت همه زندگیش بره،ولی نرفت.یعنی به هرکی میگفت همه میگفتن خل شدی.الان انقدر وضعش خوب شده که میلیاردیه حساباش تو چند سال.الان تو به یکی بگی بیا خونتو بفروش باهم فلان کارو شروع کنیم کم کسی قبول میکنه,میگه مگه خلم تو خونم نشستم همین سرمایمم از دست بره چیکار کنم.این یعنی ریسک

کلا قدرت ریسک پذیری که بره بالا،کلی موفقیت پشتش داره، یه سری کارا هستن که به شدت ریسکه و ممکنه کله ...

آره دقیقاقبول دارم ولی به قوله شماآدم بایددلشوداشته باشه

به نظرتون خوبه اگه آدم مثلاالان۶۰۰پس اندازداشته باشه اونوبده مثلایه پلاک طلایی که شایدخوشسم میادازش بخره بندازه یه گوشه ؟؟؟هربارهرپس اندازی داشت باهاش اینکاروکنه تادرآینده یه جابه دردش بخوره؟؟؟

به نظرتون خوبه اگه آدم مثلاالان۶۰۰پس اندازداشته باشه اونوبده مثلایه پلاک طلایی که شایدخوشسم میادازش ...

ببین این واسه شرایطیه که هییییچ فکره اقتصادی نداریم و فقط میخوایم ارزش پولمون پایین نیاد.وگرنه اگه بخوای سود کنی باید بلند مدت صبر کنی تا طلا سود بده.

ببخشیدمنظورم این بودشایدازاون طلایی که داریم میخریم خوشمون نیاداصلانخوایم استفاده کنیم ولی درآینده ب ...

ولی من خودم از این کارا میکنم چون طلا دوست دارم.دست دومای شیک بدون کارمزد😂

ببین این واسه شرایطیه که هییییچ فکره اقتصادی نداریم و فقط میخوایم ارزش پولمون پایین نیاد.وگرنه اگه ب ...

نه خب بلندمدتوکه واسه شوهرم میخوام این یکیوبرای خودم که یه زنم وکارخاصیم نمیخوام بکنم میخوام ببینم خوبه یانه؟