2777
2789
عنوان

روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 28 پست
افرین عزیزم  خدا شاهده   خودش برکت می ندازه تو زندگیت کارت هدیه    هر چی خودشو ...

مادرشوهرم خیلی پرتوقعه😥سال پیش برای روز مادر براش کیک و یک شاسی عکس دونفره از عکسای عدوسیمون که فقط خودشو پدرشوهرم بود چاپ کردیم بهش برخورده بود براش کم بود😔😔

اما برای مامانه من فقط یک گلدون گل طبیعی ک اونم سرجمع بگی۲۵ تومن شده بود خریدیم

نمیدونی چقد ذوق کردو تشکر کرد و گفت اینکارا چیه همینو برای خودتون خرج کنین چرا رحمت میکشین

الهی فداش بشم میبینی فرقارو....

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ازین کارا نمیکنم ک خودمو بد سلیقه نشون بدمو پولمو بریزم تو چاه😁

یه ارزون زشت بخر بگو سلیقه پسرشه  

برای مامانت یه خوشگل قشنگ که وقتی سرشون میکنن مثل ماه بشن

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
نه ازین کارا نمیکنم ک خودمو بد سلیقه نشون بدمو پولمو بریزم تو چاه😁

یه ارزون زشت بخر بگو سلیقه پسرشه  

برای مامانت یه خوشگل قشنگ که وقتی سرشون میکنن مثل ماه بشن

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
اره واقعا چ ن با بچه کوچیک اصلا نمیتونی بری بیزون 

اره دیگ بخاطر همین از الان بخدم بذارم کنار بهتره

فقط بنظرت کادو مامانشو از پول خودم بخرم یا نه؟

چون شوهرم از جیب خودش برای خانوادم تاحالا درحد توانش خرج کرده اما من زورم میاد از جیبم بدم بخاطر همون اذیتا...

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
اره دیگ بخاطر همین از الان بخدم بذارم کنار بهتره فقط بنظرت کادو مامانشو از پول خودم بخرم یا نه؟ چو ...

ن بابا شوهرت بده ب توچه پولتو نگهدار لازمت میشه 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
اره دیگ بخاطر همین از الان بخدم بذارم کنار بهتره فقط بنظرت کادو مامانشو از پول خودم بخرم یا نه؟ چو ...

بنظرم از جیب خودت نخر.منکه برا مادرم مرتب هدیه میگیرم. از پول خودم حتی گاهی اصلا به شوهرم نمیگم