2777
2789
من از دختری که 5 سال با اون بودم و الان رفته و با یکی دیگه شوهر کرده چه درسی بگیرم میشه بگید؟ 

درس بگير راهتو درست انتخاب كني با عقل نه با دل

گوش دادن به دل هميشه مساويه ضرره

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یسال زندگی کردیم قبلشم نامزد بودیم یسالی

اووووه سخت نگير بابا همه اولش همينن بخدا من پوست انداختم تا شوهرم درست شد بالاخره ميفهمه كارش اشتباهه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
درس بگير راهتو درست انتخاب كني با عقل نه با دل گوش دادن به دل هميشه مساويه ضرره

چشم حتما فقط یه سوال شما سهام دار نی نی سایت هستید؟،14400تا خیلیه برگام ریخت کمرم رگ به رگ شد 

چشم حتما فقط یه سوال شما سهام دار نی نی سایت هستید؟،14400تا خیلیه برگام ریخت کمرم رگ به رگ شد 

تاريخ عضويتمو ببينيد دوباره متوجه ميشيد عدد زيادي هم نيست

اووووه سخت نگير بابا همه اولش همينن بخدا من پوست انداختم تا شوهرم درست شد بالاخره ميفهمه كارش اشتباه ...

الا یساله خونه بابام نمیاد جلو والا همیجوری تو دادگاهیم

تاريخ عضويتمو ببينيد دوباره متوجه ميشيد عدد زيادي هم نيست

خدا هرچی میخواید بهتون بده خیلی بهتون مدیونم از وقتی عضو شدم تصمیم گرفتم دیگه سمت هیچ دختری نرم و مجرد بمونم و زندگیمو مجردی ادامه بدم و بدبخت نشم واقعا ممنون 

الا یساله خونه بابام نمیاد جلو والا همیجوری تو دادگاهیم

اي بابا مشكلش چيه باهات چرا يه بزرگتر نميوفته وسط ميونداري كنن براتون😔

خدا هرچی میخواید بهتون بده خیلی بهتون مدیونم از وقتی عضو شدم تصمیم گرفتم دیگه سمت هیچ دختری نرم و مج ...

ممنون همچنين

اين نشد راهكار كه همه دخترا بد نيستن بخدا

ولي دنيا رو بد ساختن هميشه خوبا گير بدا ميوفتن متاسفانه

ممنون همچنين اين نشد راهكار كه همه دخترا بد نيستن بخدا ولي دنيا رو بد ساختن هميشه خوبا گير بدا ميو ...

میخوام درخواست دوستی بدم چون خیلی کمیاب هستید 1440000000000000 خیلیه 

میخوام درخواست دوستی بدم چون خیلی کمیاب هستید 1440000000000000 خیلیه 

متاسفم درخواست دوستي آقايونو قبول نميكنم

موفق باشيد☺️

چون خانوادش پشتشن اونم بیخیال

تا كي ميخوان پشتش باشن بالاخره كه بايد بيان جلو تكليفتو معلوم كنن اونموقع س كه حاليش ميشه مردك

متاسفم درخواست دوستي آقايونو قبول نميكنم موفق باشيد☺️

حالا ما نفهمیدیم خانم هستیم اقاییم چی هستیم یکی میگه حامله ای اومدی این سایت ماه چندم هستی؟  شما میگی آقایی اصلا یه وضعی 

حالا ما نفهمیدیم خانم هستیم اقاییم چی هستیم یکی میگه حامله ای اومدی این سایت ماه چندم هستی؟  شم ...

تو پروفايلتون زديد مرد

بعدشم اينجا گفتيد از دختري كه ازم جداشده 

مشخصا بايد آقاباشيد ديگه