sanazy مدیر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 258 عنوان عكس رنگي | مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 16 پست سلام خانومهامن ماه گذشته عكس رنگي انداختم اما با امروز سه روز از پريودم ميگذره و هنوز نشدم بيبي چك هم امروز منفي بود😔😔كسي بوده بعد از عكس رنگي پريودش با تاخير باشه براي هم دعا كنيم...خدا صداي من رو براي تو و صداي تو رو براي من ميشنوه🤲🏻📿 1398/09/15 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی7700 عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4720 عزيز دلم انشاالله با دعاي خيرت ميدونم شما لطف كردي كه جواب دادي خوبه كه واقع بين باشم كه اگه پ ... فدات من کاملا درکت می کنم هرچی کمتر امیدوار شد بهتره راست ش من دو سال با هر بار پریود شدن مردم همیشه دعا می کنم خدا هیچ زنی رو اینجوری تو انتطار نزاره ب حق همین روز عزیز ب زودی خدا بهت ی فرزند صالح و سالم بده خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه
sanazy مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 258 فدات من کاملا درکت می کنم هرچی کمتر امیدوار شد بهتره راست ش من دو سال با هر بار ... قربونت عزيزم ممنونم كه دركم كردي ممنونم كه دعام كردي😘❤️😘 براي هم دعا كنيم...خدا صداي من رو براي تو و صداي تو رو براي من ميشنوه🤲🏻📿