2777
2789
عنوان

کنکوری بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 27 پست
من خودم فقط زیستشو نگاه کردم استادشم فامیلش مقاری بود .  ولی یکی از فارغ التحصیل هاییکه میشناسم ...

زیستشو قسمت جهش رو از رو الا نگا کردم خوب بود فیزیکشم نگا میکنم ممنون 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ولی اگه واقعاا با دی وی دی نتیجه میگیری ازشون استفاده کن وگرنه کتابا هم درسنامه دارن که . با درسنامه ...

من واسه عمومیا از درسنامه کتاب تستا استفاده میکنم عربی ودینی واینا . واسه زیست وشیمی کلاس میرم ازرو همون جزوه ها میخونم ولی خب مباحث کاملن حفظی شیمی رو از رو درسنامه خیلی سبز میخونم زیستم فقد جزوه دبیر رو میخونم حتا کتاب درسیم نمیخونم فقد جزوه ش قبلش هم برا پیش خوانی فیلمای الارونگامیکنم واسه ریاضی حرف اخرمنتظری رو نگامیکنم از اول با اون عادت کردم فیزیکم چون صفرم ونمیتونم با درسنامه وکتاب ارتباط برقرار کنم 

من واسه عمومیا از درسنامه کتاب تستا استفاده میکنم عربی ودینی واینا . واسه زیست وشیمی کلاس میرم ازرو ...

خیلیی عالیهه دیگهه . همینطوریی پیش بری موفق خواهی شدد یقینااا 😊❤ فیزیکمم حتماااا یه راهیی برای پیدا شدنش پیدا میکنی شک نکن . یاا همون آلاء رو ببین چجوریاس یا یه کتاب خوب پیدا کن :)) 

بچه ها ساعت مطالعتون چقده چجوری بالا ببرم

فارغ التحصیلی یا نه سال اولیه که می خوای کنکور بدی ؟ 

من درباره ساعت مطالعه چیزی که فهمیدم اینه که تو ببین در یک روز حداکثر چندساعت میتونی درس بخونی یعنی یک روز بشین درس بخون و حساب کن چند ساعت تونستی مفید بخونی . بعد هر هفته یه ربع تا نیم ساعت بهش اضافه کن تا زمانیکه به یک ساعت مطالعه ی معقول برسه اونوقت دیگه ثابت همونقد بخون . بعد مثلاا اگه نمیتونی 90 دقیقه ثابت بشینی یه جا درس بخونی بازه های زمانیتو کمتر کن . اینطوری کمتر خسته میشی . مثلا بعد پنجاه دقیقه دیگه درس نخون چنددقیقه به ذهنت استراحت بده . نرمش بین درس خوندنم اون خستگیو یکم از بین میبره و انرژیت برا درس خوندن بیشتر میشه . با اینکارا میشه به نظرم کلاا ساعت مطالعه رو بیشتر کرد از اون حدی که قبلاا میخوندی . گرچه که کلاا کیفیت درس خوندن مهم تر از کمیتشه :))) 

شما هم موفق باشی 😊