2777
2789
حتی اگه چرت و پرت بگه! اینجوری پررو نمیشه!

دیگه مردا عوض نمیشن ...من ک به فکر تغییرش نیستم هررفتاری داره میگم این رفتارش اینه دیگه ادم نمیشه ...خیلی اساسی باشه باهاش حرف میزنم این دعواهای الکی رو فوری بیخیال میشم اخه میدونم فقط خودم اذیت میشم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دیگه مردا عوض نمیشن ...من ک به فکر تغییرش نیستم هررفتاری داره میگم این رفتارش اینه دیگه ادم نمیشه .. ...

خیلی دلم میخاد مغرور نباشم, تا عذرخاهی نکنه همینه اخه خودمم اشتباه کنم عذرخاهی میکنم, الانم پریودم فک کنم بخاطرهمین عصبیم

خیلی دلم میخاد مغرور نباشم, تا عذرخاهی نکنه همینه اخه خودمم اشتباه کنم عذرخاهی میکنم, الانم پریودم ف ...

من جلو همسرم اصلاااا مغرور نیستم خودمو دست کم نمی گیرم ولی بخشش حرف اول رو میزنه. ...من زود میبخشم اونم مثل منه .....البته رابطه ها متفاوته عزیزم من بخاطر ارامش خودت میگم 🤗

دیگه مردا عوض نمیشن ...من ک به فکر تغییرش نیستم هررفتاری داره میگم این رفتارش اینه دیگه ادم نمیشه .. ...

آفرین بر شما..این جوری خیلی خوبه...ولی عملی یه کم سخته بستگی داره چند ساله ازدواج کرده باشی..اونایی که تازه واردن این چیزا رو درک نمیکنن وغرور دارن

اوووو به به قورمه سبزی😋..قورمه سبزی رو چند ساعت میزارین بپزه معمولا

حوصله داشته باشم ازصبح میذارم تاشب باشعله خیلی خیلی کم 

حوصله ام نداشته باشم ساعت۴اینامیذارم زودپزو...😂