2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم کله بچه هم عرض شونه هاش😱

ن اونقدرم ک فک میکنی سخت نیس سرش ک بیاد بقیش مث ماهی لیز میخوره...جرا دروغ بگم سخته خیلیم سخته ولی همین ک زایمان کنی انگار ن انگار دودقه قبل درد داشتی...مگه زیاد بخیه بخوری ک نشست وبرخاست سخت بشه وگرنه بعدش خوبه شرایط

💫دائمایِکسانٰ نَباشَدْحال دورانٰ غَمْ مَخور💫

باید بری معاینه لگنی تو ۳۸ هفته ببینی لگنت خویه یا نه..من ۳۸ ک رفتم گف لگنت عالیه دوسانتم باز شدی..۳۹ هفته از صبحش دردا خفیف وپنج دقه ب پنج دقه داشتم رفتم گف ۵ سانتی رفتم با دکترم بیمارستانکیسه ابم زد وچن قطره امپول فشار داد ۴۵ دقه دردای وحشتناک داشتم بعد زایمان کردم

فقط اونجایی ک نوشتی چرا دروغ بگم🤣🤣

اره والا خواهر جون بعضیا میان من ن عالیه 

فلان وبهمان بعد یه بنده خدایی ب این امید میره زایشگاه مث خر تو گل گیر میکنه...بسیار سخته گذراس

یه چیزی ک هس باید زایمان طبیعی رو قبول کنی با دل وجون وهمکاری کنی وگرنه روحساب حرف بقیه بری پشیمون میشی

چون استرس داری وجیغ میزنی زایمانت سخت میشه.ببین هر چی جیغ بزنی کربن دی اکسید جذب میکنی دهانه  رحم سفت میشه ولی اگ نفس عمیق بکشی اکسیژن جذب میکنی و اکسیژن خیلی کمک میکنه دهانه رحم باز بشه.و حتما اگ دولتی میرین ماما خضوصی بگیرین حتما حتما تنها نرین واسه زایمان حضور فرد کاربلد خیلی کمک میکنه

اره والا خواهر جون بعضیا میان من ن عالیه  فلان وبهمان بعد یه بنده خدایی ب این امید میره زایشگا ...

منم شوهرم و بقیه همه تشویقم میکنن ب طبیعی

اما ته دلم میترسم لحظه ای ک درد دارم پشیمون بشم از انتخابم😭

منم شوهرم و بقیه همه تشویقم میکنن ب طبیعی اما ته دلم میترسم لحظه ای ک درد دارم پشیمون بشم از انتخاب ...

اره برا همین میگم سعی کن خودت قبولش کنی..سزارین هم همچین بی درد نیس طبیعی رو قبلش درد میکشی سز رو بعدش..فقط با هوشیاری واگاهی کامل برو برا هرکدوم ک میره.من کلاسا امادگی زایمان خیلی کمکم کرد.یه تاپیک بود خاطرات زایمان طبیعی الان لینکش براتون میزارم اونم خیلی کمکم کرد

من از سزارینم میترسم آخه وحشت دارم

دیگه بالاخزه یه کدومش رو باید انتخاب کنی گلم بچه رو ک نمیشه تف کرد...ولی هرچی زودتر تکلیفت باخودت مشخص شه بهتره..بعدم بنظرم باید امادگی هر دو داشته باشی ممکنه طبیعی انتخاب کنی بعد لگنت خوب نباشه یا بجه پی پی کنه یا.... مجبور شی سز اورژانسی بشی یا برعکس