2777
2789
عنوان

کار انلاین

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 26 پست
برو کد آنلاین بورس بگیر.باهاش سهام عرضه اولیه فقط بخر. هم سود خوبی گیرت میاد هم مشغول میشوی. تو خو ...

میشه توضیح بدی دقیقا چه کاریه..برای شروع پول لازمه؟؟

خدا جونم خیلیامون حال دلمون خوب نیست خود هوامونو داشته باش و حالمونو خوب کن..الهی آمین رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشاااااااا به سعادتت خوشااااااا به حالت دست راستت رو سرم به من کمک کن😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم تحصیلاتت چقدره کامپیوتر و نت داری؟ دست به قلمت خوبه؟

خدا جونم خیلیامون حال دلمون خوب نیست خود هوامونو داشته باش و حالمونو خوب کن..الهی آمین رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...
پول میخواد😐

200 هزار تومن داشته باشی کافیه برای اول کار

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.
برو کد بورس بگیر باهاش عرضه اولیه بخر از همه اینا بیشتر سود میکنی.

میشه بیشتر توضیح بدین من متوجه نمیشم😞 خودتونم مشغول اینکار هستین?? واسه شروع هزینه ای لازمه?

میشه توضیح بدی دقیقا چه کاریه..برای شروع پول لازمه؟؟

ثبت نام که 10 تا 20 هزار تومن میخاد.

برای خرید سهام 200 هزار تا 500 هزار تومن لازمه.اما دوهفته ای 100 تا 200 هزار تومن سود داره.

شما با همون 200 تومن شروع کن.

تاپیکهایم را بخون.رو عکسم کلیک کن.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.
شمام انجام میدی؟؟

نپرس که دلم خونه

هشت ساله دارم کار میکنم کلی پروژه برداشتم

گرافیست بودم

ادمین بودم

ولی....

نمیدونم چیکار کنم متاسفانه گیر کردم اوایل فکر میکردم از کم تجربگیه و طی زمان درست میشه الان بعد این همه سال زحمت کشیدن و چند شیفته کار کردن به این نتیجه رسیدم که مغزم ریاضیاتیه هنری نیست خلاقیت اصلا ندارم

برای همین کارایی که بهم میخوره رو رد میکنم اگه تولید محتوا داشته باشه

پیشنهادت برای من چیه دوستم؟ بنظرت کلاسی هست برم تولید محتوام و خلاقیتم تو ادمین پیج ها و سایت و شبکه های اجتماعی " بخصوص فروشگاهی " بیشتر شه؟

لطفا درخواست دوستی ندید
نپرس که دلم خونه هشت ساله دارم کار میکنم کلی پروژه برداشتم گرافیست بودم ادمین بودم ولی.... نمید ...

اره بعضی از اینایی که کار تولید محتوا انجام میدن کلاس اموزشی میزارن و صفر تا صد رو اموزش میدن ولی هزینشو هم میگیرن..من خودمم مغز ریاضیم خوبه و اصلا خلاق نیستم ولی از روی ناچاری تولید محتوا انجام میدم..الانم با یه جایی دارم کار میکنم که زیاد گیر به نوع متن نمیده و کارم راحتتره..اگه بخوای بهت عنوان بدم تو هم کار کن...نسبت به جاهای دیگه اصلا سختگیر نیستن..من باخیلی جاها کارکردم ..خیلی گیر بودن تا جایی که یه مدت مثل شما کارو گذاشتم کنار الان باز شروع کردم..البته درجریانی که پول زیادی توش نیس

اره بعضی از اینایی که کار تولید محتوا انجام میدن کلاس اموزشی میزارن و صفر تا صد رو اموزش میدن ولی هز ...

اره میدونم

چقد مهربونی🌷

الان تو چه زمینه ای کار میکنی گلم؟ سایته فقط؟

چندساعت زمان چقد درامد؟

لطفا درخواست دوستی ندید
ثبت نام که 10 تا 20 هزار تومن میخاد. برای خرید سهام 200 هزار تا 500 هزار تومن لازمه.اما دوهفته ای 1 ...

مرسی از راهنمایت میخونمشون حتما

اره میدونم چقد مهربونی🌷 الان تو چه زمینه ای کار میکنی گلم؟ سایته فقط؟ چندساعت زمان چقد درامد؟

ببین فقز عنوان میگیرم و محتوا تولید میکنم عناوینشم راحته در همه زمینه ها هست دو سه نفر هم هستن برای اونا هم عنوان میفرستم..اونام کار میکنن ..معمولا هر ساعت میشه 500 کلمه تولید کرد من نایم گرفتم که مبلغشم میشه2500 تومن...هر دوهفته یبارم پول پرداخت میشه..بچه ها معمولا هر دو هفکه حدود100 میگیرن البته همشون دانشجو هستن و زیاد وقت نمیزارن..