2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 49 پست
جوج و چنجه...با برنج... برادرشوهرم با بچه هاش ی هفتس قهره با زنش زنش رو گذاشته شهرستان اومده اینجا ...

چرا نمی ره خونه خودش ،زیاد تحویلش نگیر بره دنبال  زنش  تکلیفش روشن بشه،اینجوری خوش میگذره ادامه میده 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=114689090]بچه هاچرا هیچکس مث من‌نیست ،عمرا جمعه شبا غذا درست‌کنم‌، یا حاضری می خوریم یا از طهر مونده، یا بیرون ...[/QUOTE]

منكه هيچ شبي شام نميپزم چي؟؟؟فقط ناهار درست ميكنم.ولم كن بابا شام ديگه چيه!!!يه چيزي ميخوريم يا نميخوريم

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

جوج و چنجه...با برنج... برادرشوهرم با بچه هاش ی هفتس قهره با زنش زنش رو گذاشته شهرستان اومده اینجا ...

ما و مادرشوهرم سفره یکی هستیم...

منظورم اینه ک مادرشوهر خ تیتیش ب لالاش میذاره مرد گنده رو...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  

خب دیگه یه هفته مهمون داری بسشه. از فردا املت و تخم مرغ و از این چیزا بزار اونم بد مزه تا لره دنبال زنش خجالت نمیکشه با دو تا بچه

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
چرا نمی ره خونه خودش ،زیاد تحویلش نگیر بره دنبال  زنش  تکلیفش روشن بشه،اینجوری خوش میگذره ...

من دور از شما غلط کنم محلش بدم.دارم روانی میشم از سر و صدای بچه هاش...مادرشوهررررم  

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
[QUOTE= 114689090 ]بچه هاچرا هیچکس مث من‌نیست ،عمرا جمعه شبا غذا درست‌کنم‌، یا حاضری می خوریم یا از ...

منم روم‌نشد بگم روزای دیگه م نمیپزم ،نهایت سو پ یا عدسی ،یا یه چیز سبک ،،یعنی مث بچه های اینجا که همه شبا برنج‌میخورن من بخوام برنج بخورم میترکم ،حودم و شوهرم که عاشق حاضری هستیم‌، فقط برای بچه هام اگه غذا نداشته باشن درست میکنم 

[QUOTE=114690289]منم روم‌نشد بگم روزای دیگه م نمیپزم ،نهایت سو پ یا عدسی ،یا یه چیز سبک ،،یعنی مث بچه های اینجا که هم ...[/QUOTE]

منكه شام بخورم تهوع ميگيرم وقتي هم شام جايي دعوتيم ناهار نميخورم.واس بچه ام غذا از ظهر گرم ميكنم.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

من دور از شما غلط کنم محلش بدم.دارم روانی میشم از سر و صدای بچه هاش...مادرشوهررررم    

دور از جون ت ،کار مادر شوهرت مث دوستی خاله خرسه اس ،تا آخر  عمر که نمبتونه نگه شون داره،بالخره خسته میشه، فقط زندگی بچه سه که داغون شده 

خب دیگه یه هفته مهمون داری بسشه. از فردا املت و تخم مرغ و از این چیزا بزار اونم بد مزه تا لره دنبال ...

اگه ب من بود ک میدونستم چ جور خدمتش برسم...

من باج ب شغال نمیدم ...من و مادرشوهرم تقریبا خونه یکی هستیم(ب خاطر شوهرم...درست بشو هم نیست...)

شبا فقط برا خواب میریم بالا خونه خودمون...

سفرمون ک یکیه...

آشپزی با من بود از وقتی برادر شوهره اومده ب هوای اینکه داداش دستپخت منو دوس نداره اونم انداختم بیشتر وقتا گردن خود مادرشوهره تا اونم تنگش بگیره و کم تی تیش ب لالای مرد گنده بذاره...والا...