2777
2789
ببین من دوست داشتم اسم دختر و پسرم رو چیز دیگه ای بزارم هرکی رسید گفت اخ اوخ الان هم از اسمشان راضی ...

ممنون عزيزم بله متوجه شدم بالاخره هيچ وقت سليقه ها يكي نيست🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا چرا اصرار  به مذهبی بودنش داری؟؟ من بودم نیایش یا ثنا  میزاشتم

احساس ميكنم وجدان خودم تو دنيا و اخرت حداقل بابت انتخاب اسمش راحته تا بريم انشاالله مرحله بعد كه تربيته

نيايش و ثنا ارجحيتي به اسم ايراني نداره اگه اسم عربي ميخواستم خب ايراني ميذاشتم ولي اسم ائمه و القابشون براي من ارجحه

واقعا متوجه منظورم نميشين؟انگشتم درد گرفت بس كه نوشتم😂هر كي فهميد براي ايشون توضيح بده

وااا مگه نفهمم 😒اصلا هرچی دوس داری بزار به منچه من فهممیدم و گفتم منبع موثق ندارم😏

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
احساس ميكنم وجدان خودم تو دنيا و اخرت حداقل بابت انتخاب اسمش راحته تا بريم انشاالله مرحله بعد كه ترب ...

امیدوارم فردا نظر دخترتونم مطابق با شما باشه و اقدام نکنه به تغییر اسم . چون دوستای خودم چندین نفرشون اینکارو کردن و بابت اینکه اسم فاطمه رو اداره ثبت اصلا عوض نمیکنه چنتاییشون خیلی ناراحت بودن از دست پدر مادر.

من خودم ریحانه رو اصلا مذهبی نمیدونم. شاید شما کلی مطالعه داشتین ولی بیشتر افراد فقط به گوششون خورد ...

بله عزيزم درست ميگي حتما به سليقه شما و خيليا ممكنه نباشه ممنون كه نظرتو گفتي

ولي براي شما يا هر كسي كه نميدونست عرض كردم كه اين اسم مذهبي هستش حالا چه شما مذهبي حسابش كنين چه نكنين چون روايت داريم.قديمي بودنش رو هم پاي اصالتش ميذارم چون بخوام جديد بزارم مثل نورا حلما و حسنا و...فقط عربين نه مذهبي و ملاك من مذهبي بودن اسمه وگرنه عربي با ايراني فرقي نداره چه بسا ما كه ايراني هستيم در اونصورت بهتر بود

بازم ببخشيد🌹🌹

وااا مگه نفهمم 😒اصلا هرچی دوس داری بزار به منچه من فهممیدم و گفتم منبع موثق ندارم😏

كي همچين حرفي زد شما خيلي هم فهميده اي

بعدا اگه حال داشتي منبع حلما صفت حضرت زهراست رو برام بفرست دوستم شايد من اطلاعاتم ناقصه بازم ممنون❤️

كي همچين حرفي زد شما خيلي هم فهميده اي بعدا اگه حال داشتي منبع حلما صفت حضرت زهراست رو برام بفرست د ...

وااااای میگم منبع ندارم حالا کی نمیفهمه😂😂😂😂عزیز شوخی بود ایشالا هر اسمی انتخاب کردی واسش بهترین باشه،نامدار باشه دختر گلت😘😘

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
كي همچين حرفي زد شما خيلي هم فهميده اي بعدا اگه حال داشتي منبع حلما صفت حضرت زهراست رو برام بفرست د ...

کفتم صفت حضرت زینبه عزیزم نه حصرت زهرا

امیدوارم فردا نظر دخترتونم مطابق با شما باشه و اقدام نکنه به تغییر اسم . چون دوستای خودم چندین نفرشو ...

بله درست ميفرماييد من اگه هر اسمي بذارم چه ايراني چه عربي چه مذهبي چه تك چه تكراري چه جديد چه قديمي هيچ تضميني ندارم كه اسمشو دوست داشته باشه و عوض نكنه

بخاطر قدم دوم كه تربيت اسلامي هست حدس ميزنم اسمشو بپسنده چون تو محيط هاي مذهبي اين اسم ها رايجه

وااااای میگم منبع ندارم حالا کی نمیفهمه😂😂😂😂عزیز شوخی بود ایشالا هر اسمی انتخاب کردی واسش بهترین ...

قربانت منظورم منبعي كه انشاالله در اينده ميري دنبالش تا به حرفم برسي بود😂😂😂😂ممنون عزيزم ببخشيد اگه سرتو درد اوردم با نفهميم😜😁