2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا رحمت کنه 

نگران خواهرت نباش 

نگران حال الانش باش نه اینده 

ایشالله شوهر میکنه سروسامان میگیره 

یا اگرم شوهر نکرد با بچه تو خونه شوهرت نشسته حقوق میگیره زندگی میکنه از این جوانتر هم هم جدا شدن هم شوهرشو فوت شده 

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "

خدا بیامرزش خیلی سخته انشالله خدا بهش صبر بده 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

زن داداش طفلکیه منم با ۴۲ سال سن بیوه شد دو ماه پیش دلم برای جوونیش و تنهاییش خونِ

خدا رحمتشون کنه دامادتون رو صبر به خواهرتون بده

خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻

ان مع العسر یسرا

با هر سختی ،آسانی است.

خدا ان شاالله کمکش میکنه.بیشتر از قبل بهش توجه و محبت کنید.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

خدا بیامرزه.خواهرت مطمینا الان حالش خیلی بده کاش پیشش بودی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹