2777
2789
عنوان

ترامادول توی خونه پیدا نمیکنم با چی خودکشی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14671 بازدید | 280 پست
بچه ها نینی یار رو چجوری میشه صدا کرد؟ اون حتما شماره استارتر رو میتونه پیدا کنه! باید یه کاری کرد

دمم در حموم نشستم و کامنتا میخونم

وحید خر هم داره دانیال میزنه و ارمان هم گوشاشوگرفته گریه میکنه

تیکر هدفمه و سالنمو میزنم من مطمعنم😍لطفا برام یک صلوات بفرست😘📿            

عزیزم به فکر بچه ات باش فکر کن خدا نکرده تو نباشی این پدر که براش پدر نمیشه پس کی بزرگش کنه حمایتش کنه بخاطر بچه ات که شده از اینکارها نکن اون بدبخت این وسط بی کس میشه سعی کن جرابشی هرجور شده برو دنبال یه کار بگرد مستقل بشو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمم در حموم نشستم و کامنتا میخونم وحید خر هم داره دانیال میزنه و ارمان هم گوشاشوگرفته گریه میکنه

نذار بچه هاتو بزنه عزیزم.

فردا بچه هاتو بردار و برو بذار بی لیاقت تشنه دیدنتون بشه. حیف اسم پدر که به خیلیا بگی واقعا

🖤🖤ایرانم درد میکند🖤🖤

محدثه بخدا من تورو خیلی دوس دارم از زرنگیت و ارادت و پشتکارت تو همه چی دائم برا مامانم میگم 

این ادم انگله زندگیه توهه باید از زندگیت بندازیش بیرون 

ولی نه با تصمیمای احساسیه انی

باید شرایطه خودتو اکی کنی بعد 

دمم در حموم نشستم و کامنتا میخونم وحید خر هم داره دانیال میزنه و ارمان هم گوشاشوگرفته گریه میکنه

اینو بخون یه مدت 

جوابم منم اگ ب یجاییت حسابم میکنی بده لطفا🤦‍♀️

بچه هم زدن نداره نزار بزنتش

نذار بچه هاتو بزنه عزیزم. فردا بچه هاتو بردار و برو بذار بی لیاقت تشنه دیدنتون بشه. حیف اسم پدر که ...

برو پزشک قانونی بچه هاتم ببر بگو که کتکشون زده خودتم بگو اهل خیانته ازش شکایت کن

خدا کنه به قول دوستان منصرف شده باشی. حال تو همینطوری نمیمونه. میشه بهت کمک کرد. این آدمایی که بهشون خیانت شده، چندتاشون خودکشی کردن؟ چندتاشون رفتن مسیر خودشونو پیگیری کردن. چندتاشون با هدفهای خوبی مثل اهداف تو سرشونو گرم کردن و بعد چندسال ان خیانت شد یه لکه و خاطره سیاه تو زندگی، کنار همه پستی و بلندی ها

میدونم احساس طرد شدن و بی اعتمادی خییییلی خییییییییییلی سخته، تصورشم سخته. منم چشیدم، خیلیامون کمی آسونتر یا سخت تر از تو کشیدیم. ولی یه راه هایی غیر از خودکشی یا غمگینی هم بود که دیدیم جلو راهمونه، هرچند از پایان دادن به زندگی سخت تر بودن ولی این راه ها عملی شدن

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

عشق_و_محبت#  _دعای زلیخا

دعای مهر و محبت زلیخا برای تسخیر قلوب و افزایش محبت خلایق کاربرد دارد .به نیت شخص خوانده شود تاثیرات #فوری و #مجرب دارد. دعای معروف به دعای زلیخا این است :

(اللّهُمَ اِنَّهُ لَیسَ فَی السَّماواتِ دَوَراتٌ وَ لا فِی الأَرضَ غَمَراتٌ وَ لا فِی الشَجَرِ وَرَقاتٌ وَلا فِی الاَجسامِ حَرَکاتٌ وَلا فِی العُیُونِ لَحَظاتٌ وَلا فِی النُّفُوسِ خَطَراتٌ إِلاّ وَ هِیَ بِکَ عارِفاتٌ وَ لَکَ شاهِداتٌ وَ عَلَیکَ دالاّ تٌ وَ فی مُلکِکَ مُتَحَیِّراتٌ فَبِالقُدرَهِ الَّتی سَخّرَتَ بِها اَهلَ السَّماواتِ وَالاَرضِ سَخِّر لی قُلُوبَ المَخلُوقاتِ اِنَّکَ عَلی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ وَ بِالاِجابَهِ جَدیرٌ وَ صَلَّی اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ اَجمَعینَ)

اولش این فکرو میکردم ولی اوضاع خیلی بده شوهرش داره بچه هاشو میزنه نامرد😥😢😢

وااای، چقدر ناراحت شدم😰 موندم چرا نمیره از دست این مرتیکه بیشعور شکایت کنه به جای این حرفا

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

چه شب سختی! بمیرم...

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی