2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقد چله گرفتم جواب نگرفتم دی زده شدم خدا قهرش نگیره

چ بگم والا

حداقل با قانون جذب پیش بروشایدنتیجه گرفتی

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
آره

ببخشید عزیزم مهر بریزی چهارگوشه خونه از اون خونه میری؟

من یه خونه خاص رو می‌خوام که پولشو نداریم برا خریدن میشه دعای خاصی بهم بگی خدا کمکم کنع؟

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم
ببخشید عزیزم مهر بریزی چهارگوشه خونه از اون خونه میری؟ من یه خونه خاص رو می‌خوام که پولشو نداریم بر ...

سوال اولت بله

دوم نمیدونم عزیزم بلد نیستم

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
تو بعضی از تاپیکا گفتن  بخونم روضه رو بالاخره بخونم یا گوش کنم

دانلود کن .هر شنبه بزار پخش شه تو خونه

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
ببخشید عزیزم مهر بریزی چهارگوشه خونه از اون خونه میری؟ من یه خونه خاص رو می‌خوام که پولشو نداریم بر ...

خوش بحالت تو خاص شو میخای من جوری باشه فقط با دل خوش برم توش زندگی کنم 

خوش بحالت تو خاص شو میخای من جوری باشه فقط با دل خوش برم توش زندگی کنم 

الهی همین روزا یه خبر خوش بشنوی وبا دل خوش بری سرخونه وزندگیت

خدا خیلی بزرگه

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

من از اینا خیلی جواب گرفتم در مواقع خودشون 

۱.دعای معراج

۲.تکرار اسم ولی عصر مهدی (عج)

هرکدومو خواستی انجام بدی همراه با اشک و زاری انجام بده خدا ناز بنده هاشو میکشه. آخرین حاجتمو از سفره امام زمان گرفتم حال عجیبی داشتم. حالم بد شد سرگیجه و حالت تهوع داشتم اومدم خونه فقط خوابیدم. صبحش جواب داد بخدا بساطش خودبخود فراهم شد و رفتم انجامش دادم به اسم زیباش قسم زیاد صداش کنین جواب میده. ولی عصر مهدی (عج) حاجت هرکی این متن رو خونده بده.من با اخلاص نوشتم و طهارت دارم برای همتون با همین رمز یامهدی دعا کردم.یا مهدی ادرکنی