2777
2789
عنوان

کودک ۱۱ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو قوطی شیرخشک نوشته چندتا و چند وعده بدی ولی فک کنم کم میدی 

نمیخورن خوب

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐
نه بابا منم میدم همش الکیه ۱۱ ماه با ۱۲ ماه چ فرقی داره بیخیال کاش غدای خودمونم بخورن

اخه من از فک کنم ۷یا ۸ ماه غذای خودمونو دادم تا الان فرنی نمیخوره نمیشه ک همشم سوپ بدم

اخه من از فک کنم ۷یا ۸ ماه غذای خودمونو دادم تا الان فرنی نمیخوره نمیشه ک همشم سوپ بدم

منم از همون موقع غذاهای خودمونو میدم  سوپ و غذاهای آبکی اصلا نمیخوره میزنه زیر دستم تا بریزه فقط صبحا ۳ قاشق بزور فرنی. بقیش بغضی روزا از غذا های خودمون بعضی روزام فقط شیر خشک 😔

منم از همون موقع غذاهای خودمونو میدم  سوپ و غذاهای آبکی اصلا نمیخوره میزنه زیر دستم تا بریزه فق ...

من شنیدم ۶ماه ب بعد کمتر از قبل وزن میگیرن

بچه هاتون حرف میزنن یا راه برن؟پسر من فقط وایمیسه چند دیقه 

بابا و دَدَ میگه بعضی وقتام ماما

من شنیدم ۶ماه ب بعد کمتر از قبل وزن میگیرن بچه هاتون حرف میزنن یا راه برن؟پسر من فقط وایمیسه چند دی ...

پسرم دندون سه ماهو نیم در آورد آلان ۸ تا داره. سینه خیزم چهارو نیم رفت . الانم مثه پسر شما در حد ۳ ثانیه ایستادن میترسه میشینه. حرفم اصلا نمیزنه تازه یادش دادم گفتم بگو دد میگه گاد گاد  🤣🤣🤣🤣🤣