2777
2789
عنوان

خانما کیا آمپول سینال اف زدن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13428 بازدید | 37 پست
فقط همینه داخل جعبه

قشنگ زیر و روش کن😶این چه وضع دارو دادنه....ولی بازم بری کلینیک که برات تزریق کنن احتمالا خودشون اب.اب مقطر یا هرچی لازمه دارن نگران نباش

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ زیر و روش کن😶این چه وضع دارو دادنه....ولی بازم بری کلینیک که برات تزریق کنن احتمالا خودشون اب. ...

دکتر بهم گفت با همون آب که داخل خودشه بزن الان میبینم فقط پودره

ما آبادانیا   
یه لحظه وایسا تا من برم نگا کنم

اره مال منم همین شکلی بود

والا من تا حالا تو خونه نزدم

منم میبردم اونجا برام میزدن

م فک میکردم مثه امپولیه که دکی زرا همسری نوشت

میشه برای سلامتی دخترم یدونه صلوات بفرستی؟!؟!ممنونم🥳🙏🏻🥳🙏🏻
یه لحظه وایسا تا من برم نگا کنم

میترسم اشتباه بزنم اثرش از بین بره.بعد کلینیکی که میرم اهوازه من آبادانم فردا ساعت 6 عصر باید اینو بزنم فردا هم جمعه همه جا تعطیله

ما آبادانیا   
دکتر بهم گفت با همون آب که داخل خودشه بزن الان میبینم فقط پودره

منم فک میکردم مث امپول همسری خودش اب داره

رفتم نگا کردم دیدم نداره😥😬

میترسم اشتباه بزنم اثرش از بین بره.بعد کلینیکی که میرم اهوازه من آبادانم فردا ساعت 6 عصر باید اینو ب ...

امپوله یخچالیه ها بیرون بزاریش فورا خراب میشه اثرش از بین میره

اره مال منم همین شکلی بود والا من تا حالا تو خونه نزدم منم میبردم اونجا برام میزدن م فک میکردم مث ...

منم نمیخوام تو خونه بزنم میرم بیمارستان برام میزنن یعنی خودشون میدونن چه اندازه آب قاطیش کنن؟؟ زیاد بزنن اثرش از بین میره

ما آبادانیا   
یه پودر رو با یک آب مقطر قاطی کردن برات زدن؟

مگه میشه اورژانسی چیزی باز نباشه

امکان نداره

هرجا بری میتونن بزننش براتا

برو اورژانس

مگه میشه اورژانسی چیزی باز نباشه امکان نداره هرجا بری میتونن بزننش براتا برو اورژانس

آره میرم حتما.تو خونه اصلا بلد نیستم بزنم میرم پرستار بزنه برام فقط اون دفه رفتم گفتم تو شکمم بزن گفت آمپول چی هست برو دکتر تاییدش کنه رفتم دکتره دو ساعت داشت بروشور میخوند گفت بابا برا بارداریه حالا میگم نکنه بلد نباشن

ما آبادانیا   
آره میرم حتما.تو خونه اصلا بلد نیستم بزنم میرم پرستار بزنه برام فقط اون دفه رفتم گفتم تو شکمم بزن گف ...

وای  خو برو یه جایی که بلد باشن

من همیشه میزنم تو بازو تا حالا نزدم تو شکم