سلام ببخشید من ۱۵سالمه از کلاس پنجم از یه دوستم که اصلاح کرده بود جوش گرفتم اولش بقیه گفتن تا یکی دوسال دیگه میرن اما نرفتن که هیچ بدترم شدن الانم خیلی جوش دارم اما بیشتراز اینکه نگران جوشام باشم میترسم جاشون بمونه روی صورتم و چهرمو در اینده خراب کنه و اینکه دوس دارم کامل از بین برن جوشامو پوستم بشه همون پوست صاف قبلیم واقعا تاثیرای منفی روی روحو روان ادم داره دارو و خیلی چیزای دیگه هم استفاده کردم اما فایده نداره لطفا کمک کنین
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من ۲۶ سالمه بعد از عروسیم یهو جوشام شروع شد . قبل از اون جوش نمیزدم همه تعجب میکنن
از جوش متنفرم اخه اگه بخوام بگم واسه سن بلوغه که دوستامم تو بلوغن پس چرا اونا نمیزنن مثلا یه دوست دارم به اسم مهسا ماشالله پوستش صافِ مثل اینه یه ذره لکه رو این پوست نیست
از جوش متنفرم اخه اگه بخوام بگم واسه سن بلوغه که دوستامم تو بلوغن پس چرا اونا نمیزنن مثلا یه دوست دا ...
ببین منم تو سن تو پوستم عین همین دوستت بود همه نگام میکردن ولی حالا چی همش جوش شده .بنظرم این جوش واسه همه هس دیر و زود داره .من تو سن پایین نزدم الان زدم .دوستت حتما در اینده بزنه .بعضیا نوع پوستشون اینجوریه زود جوش میزنن .مثلا دکتر به یکی گفته بود ازدواج کردی بچه داری شدی دیگه جوش نمیزنی