2821
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 33 پست
اخه تا کی؟

من سی سالمه هنوز جوش میزنم .

هزارتا کوفت وزهرمار وقرص هم مصرف کردم .

لعنت به تو جوش ......

هیچی تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینکه اب زیاد بخور ،مواد غذای چرب نخور سبزی هم زیاد مصرف کن .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من ۲۶ سالمه بعد از عروسیم یهو جوشام شروع شد . قبل از اون جوش نمیزدم همه تعجب میکنن

از جوش متنفرم اخه اگه بخوام بگم واسه سن بلوغه که دوستامم تو بلوغن پس چرا اونا نمیزنن مثلا یه دوست دارم به اسم مهسا ماشالله پوستش صافِ مثل اینه یه ذره لکه رو این پوست نیست

از جوش متنفرم اخه اگه بخوام بگم واسه سن بلوغه که دوستامم تو بلوغن پس چرا اونا نمیزنن مثلا یه دوست دا ...

ببین منم تو سن تو پوستم عین همین دوستت بود همه نگام میکردن ولی حالا چی همش جوش شده .بنظرم این جوش واسه همه هس دیر و زود داره .من تو سن پایین نزدم الان زدم .دوستت حتما در اینده بزنه .بعضیا نوع پوستشون اینجوریه زود جوش میزنن .مثلا دکتر به یکی گفته بود ازدواج کردی بچه داری شدی دیگه جوش نمیزنی 

منم مثل تو بودم پوستم دیگه افتضاح شده بود حتی یه درصدم فک نمیکردم پوستم اوکی باشه ولی از این دوتا ماسک استفاده کردم 

deep clean

Clean clear 

ایناااا محشر بودنننننن

چِه خوبِه  کِ یِکی اِنقَدر دوسِت داشتِه باشِه کِ بَقیِه بِهِت حَسودی کنَن:)💙                                                                                          یِهو اومَدی تویِ زِندِِگیم وَ شُدی کُل زِنْدِگیم:)🧡                 #Ly⛓🖤                                                                     خدارشکر تنها دوست پسر شوهرم بوده😂💜مثل بعضیا بیچ نبودم که هفته ای دوبار رل بزنم😏😂