2777
2789
عنوان

کنکوری های درس نخون بیایین دخترااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 373 پست
ن بگو کدوم فصل ها دقیق بگو 

چون فردا میخوام جدی بخونم  و روز اول نمیدونم  ببینم تو هر بازه دو ساعته چند فصل میتونم که بعد زیادش کنم

گروه قرمز. وزن اولیه 83😤  وزن الان78هدف اول  75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55  .هدف نهایی 50😍💪                                  اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.                                                              
ممنون  روز صفرم 😐پشت کنکوری نظام جدید 18 سالمه فردا آزمون دارم  

خوشبختم 😂😂😂 گفته باشم فردا با ازمونم باید ی درس حداقل بخونیی چون نخوندی تا حالا .خب فردا چی میخونی ؟

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون فردا میخوام جدی بخونم  و روز اول نمیدونم  ببینم تو هر بازه دو ساعته چند فصل میتونم که ...

باشه عزیزم فردا شب ساعت یازده باید گزارش بدی 😘😘😘😘😘😘 موفق باشیی عالیییه. و اینکه هشت صب شروعه و گوشی استفاده نمیشه 😇😇😇😇😎😎😎😎😎

بچه ها شما ازمون میرین؟کدوم ازمون؟

من نه  اگه بخوام برم 3 تا آخر سنجش

گروه قرمز. وزن اولیه 83😤  وزن الان78هدف اول  75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55  .هدف نهایی 50😍💪                                  اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.                                                              
باشه عزیزم فردا شب ساعت یازده باید گزارش بدی 😘😘😘😘😘😘 موفق باشیی عالیییه. و اینکه هشت صب شروعه و ...

باشه عزیزم آره خیلی این اینترنت وقت الکی ازم میگیره😢

منم سابقه دار بودم اتفاقا قبول ميشي ايشالا اگه تاپيك رو ادامه بدي كه چون روز به روز بهتر ميخوني حتما ...

ممنوننن عزیزززم. خدا کمک کنه بهمون .با این تاپیک امیدوارم. 

باشه عزیزم فردا شب ساعت یازده باید گزارش بدی 😘😘😘😘😘😘 موفق باشیی عالیییه. و اینکه هشت صب شروعه و ...

پارسال آزمون دادی؟

باشه عزیزم آره خیلی این اینترنت وقت الکی ازم میگیره😢

اره منم نت ته کشید لامصببببببب🙄🙄🙄 ولی ب این فک کن هممون داریم میخونیم و باید شب سربلند باشی پیشمون و گفته باشم نخوندن مساوی توبیخه 😂😂😂😂😂😂😂

اره

عزیززززم  حرم رفتی سلام مارم ب اقا برسونی حتماا .ازشون بخواه دعا کن واسطه شن پیش خدا بهمون انگیزه و اراده بده خدا بخونیم .پوسیددم دیگه

اره منم نت ته کشید لامصببببببب🙄🙄🙄 ولی ب این فک کن هممون داریم میخونیم و باید شب سربلند باشی پیشمو ...

کاش ولی ی برنامه میزاشتیم با هم از پایه میخوندیم😕مثلا میگفتیم امروز این فصل ها آنقدر تست و اینا