2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هیچی عصبی شده بعد بازنشسته شدن هی مشروب خوردن خانواده شوهرمو میکوبه سرم فحش میده به مامانم  و خ ...

حالش به قاعده نیست خدا عادله🙏

متاسفم واسه اونایی که میگن پدره مادره سرتونم ببره باید لال باشید و غلام حلقه ب گوششون😏 

هیچی عصبی شده بعد بازنشسته شدن هی مشروب خوردن خانواده شوهرمو میکوبه سرم فحش میده به مامانم  و خ ...

مشروب میخوره دستش نیست  خداوند عادله بایه دعاش سیاه بخت نمیشه ان شالله بحق امام زمان خوشبخت باشی همیشه 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

منم مجرد بودم مادرم نفرین کرد منو به ناحقم بود خداروشکر اصلا نفرینش نگرفت .ولی خواهرامو نفرین کرد مقصرم خواهرام بودن الان سرنوشت خواهرام دقیقا همون چیزی که مادرم نفرین کرده بود دچارش شدن

خیلی از این نفرین گرفتنها مال اینه که طرفی که نفرین شده میترسه و چون فکر میکنه نفرینش کردن دچار استرس میشه و مریض میشه یا ناخواسته کارهایی میکنه که نتیجه اش میشه تحقق نفرین. گاهی هم اصلا ربطی نداره یه بلایی سر یکی میاد خودش فکر میکنه به خاطر نفرینه

سختی زندگی ربطی به گناه نداره

من شوهزم راننده ست یه ماه میره جاده بعد از اون طرف با ملدرش اینا زندگی میکنم طبقه بالا اونا خیلی اذیتم میکنن همیشه میومدم خونه بابام با بچه میموندیم چند روز بعد اون حرف گفتم برم خونم گفت برو یه جهنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز