چند روز پیش تو خونه نشسته بودیم که پیام ا مد واسه شوهرم یک میلییون که کل دارایی تو کارت بود کشیدن اون پول کل خرجی های این ماه بود خیلی این در و اون در زدیم پلیس فتا هم کاری از پیش نبرد الان یخچال خالیه یلدا که هیچ تو خرج روزانه موندیم امروز واسه قبض برق رفتم از بابام قرض کردم اخه بابام هم وضع خوبی نداره داره خودش توخرج داروهاش مونده خدا ذلیلشون کنه الان که دادم مینویسم اشکام داره میریزه واسه این مضیقه مالی هم من و شوهرم از دیروز همش داره دعوامون میشه
همیشه دوتا کارت بانکی داشته باشید و داخل یکیش همیشه پول کمی بزارید بمونه و همه خریدها رو با همون کارتی که پول کم توشه انجام بدید تا اگر رمزش هم افتاد دست کسی ، پول زیادی از دست ندید
تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)
چی بگم خواهر😞😞😞چقدر نفرین کنیم و هیچی نشه😭😭😭خدایا حدقل ی نفر که باعث و بانیه این بدبختیه رو عذاب بده ما. ببینیم خدایا حدقل بزار ببینیم ستم کار به سزای عملش میرسه😞😞😞
کاش آدم ها مثلقورمه سبزیبودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
خرج ماهانه خونه رو پول نقد کن بزار تو خونه...یعنی جا دیگه پس اندازی نداری طلایی....
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
یعنی از قبل هم هیچی تو یخچالتون نیست؟ ربی مربایی سبزی خشکی آردی آبلیمویی آخه مگه میشه یخچال انقدر خلوت و تمیز. من یه چیزایی تو یخچالمه دوسه ساله موندن تو یخچال 😐نمیدونم چرا
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀